sdílet Hotel Zlatá hvězda na Facebooku
Hotel Zlatá hvězda česká verze  Hotel Zlatá hvězda slovenská verzia  Hotel Zlatá hvězda english version  Hotel Zlatá hvězda deutsch version

Hotel Zlatá hvězda Třeboň, Třeboň Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Zlatá hvězda Třeboň - ubytování v Třeboňi..


Čtyřhvězdičkový Hotel Zlatá hvězda má úctyhodnou historii. Sídlí v jednom z řady nádherných renesančních domů s podloubím přímo na náměstí Třeboně. Poskytuje ubytování ve 47 komfortně a jedinečně zařízených pokojích. V hotelu jsou dvě stylové restaurace, bar, lobby bar a příjemná zahrádka.

Pro pracovní semináře či konference slouží velká konferenční místnost a přednáškový sál. Recepce s informačními a sekretářskými službami je vám k dispozici 24 hodin denně.Na požádání lze zajistit návštěvy kulturních a sportovních akcí. Pobyt vám zpříjemní Wellness centrum s finskou saunou, masážemi a koupelí.Svůj vůz můžete za poplatek zaparkovat na nedalekém parkovišti.
 

Hotel Zlatá hvězda Pokoje:

V Hotelu Zlatá hvězda je celkem 47 pokojů pro jednu až čtyři osoby. Vybavení pokojů odpovídá mezinárodní klasifikaci, jsou nekuřácké, komfortně a stylově zařízené.

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, televizi se satelitním příjmem, bezdrátové připojení k internetu a minibar s tradičními místními výrobky.

V hotelu je výtah a bezbariérový přístup. Domácí mazlíčci jsou vítáni.



Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, telefon, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, praní a žehlení, směnárna, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, bar, venkovní terasa, restaurace, parkovací plocha mimo areál, lobby bar, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, CCS, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Vlaková zastávka je od Hotelu Zlatá hvězda vzdálena 500 m. Autobusové nádraží se nachází stejně daleko.

Tipy na výlet:

Město Třeboň leží v chráněné krajinné oblasti Třeboňsko, která je vyhlášená zejména svými rybníky. Rybníky Svět a Rožmberk patří k největším u nás.

Okolí Třeboně nabízí množství stezek a cyklostezek pro pěší turistiku a cykloturistiku. Na své si přijdou milovníci rybolovu a koupání.

Z památek je nejvýznamnější renesanční Zámek Třeboň, dále pak augustiniánský klášter nebo jeden z našich nejstarších pivovarů Regent.
Na několika místech se dochovaly také původní středověké hradby.



Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (500 m)

Autobusové nádraží název: (500 m)

Stravování:


Restaurace popis:

Hotel Zlatá hvězda Gastronomie...


Restaurace Hotelu Zlatá hvězda je vyhlášená svou kuchyní. Jistě si tu vyberete z pestré a zajímavé nabídky tradičních místních jídel i specialit, zvláště ryb.

V letním období najdete příjemné posezení na zahrádce v podloubí, odkud je krásný výhled na historické třeboňské náměstí.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Půjčovna kol, Tenisová hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Sauna, Elektronické šipky, Golf, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Video , Flipchart

Hotel Zlatá hvězda disponuje dvěma víceúčelovými konferenčními sály s kapacitou až 160 osob pro konference, kongresy, zasedání, semináře, školení a jiné prezentační akce, sály jsou vhodné také pro firemní akce. Ve spolupráci s místním zámkem a pivovarem, kde jsou k dispozici prostory o kapacitě 150, resp. 250 osob, pro Vás rádi zorganizujeme jakoukoliv větší i menší společenskou akci a zajistíme vše potřebné dle Vašich požadavků a přání:

Konferenční kapacity:


business centrum č. 1 (počet míst 150)

business centrum č. 2 (počet míst 160)

business centrum č. 3 (počet míst 250)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od/in 1 355od/in 1 738od/in 1 486 (Dvoulůžkový pokoj Economy [2+0])od/in 2 505 (Dvoulůžkový s přistýlkou [2+1])od/in 2 505 (Apartmá 2-4 osoby [4+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (14):


Hotel Zlatá hvězdaHotel Zlatá hvězdaHotel Zlatá hvězda
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com