sdílet AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR na Facebooku
AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR česká verze  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR slovenská verzia  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR english version  AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR deutsch version

AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR Liptovský Mikuláš, Liptovský Mikuláš Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Aquapark Tatralandia HOLIDAY VILLAGE - ubytování Tatralandia Holiday Resort...


Tatralandia Holiday Resort je největším celoročním areálem vodní zábavy s ubytováním na Slovensku, v Čechách a Polsku . Jeho součástí je Aquapark Tatralandia a ubytovací komplex Holiday Village Tatralandia. Nachází se v regionu Liptov. V této oblasti je množství kulturních památek a charakteristická je svéráznou lidovou architekturou a folklórem . Liptov obklopují největší hory na Slovensku - Vysoké a Nízké Tatry , Velká a Malá Fatra, Chočské vrchy.

Součástí komplexu Tatralandia Holiday Resort je ubytovací část - Holiday Village Tatralandia . Je to jedinečný ubytovací komplex svého druhu na Slovensku . Tvoří ho 155 bungalovů a apartmánů, rozdělených do 10 stylových osad, které nabízejí ideální prostředí pro rodinnou i individuální dovolenou během celého roku . V souvislosti s Aquaparkem Tatralandia a regionem bohatým na přírodní i kulturní bohatství vzniká komplex, kde si každý najde něco pro sebe.

Aquapark Tatralandia - Služby : Areál při vstupu do komplexu zastřešuje recepci s nepřetržitým provozem a překrytou terasou, stravování v restauracích Zbojnická Koliba a U Furman , Kongresové centrum a minimarket . Navíc v areálu mají hosté k dispozici parkoviště , informační centrum, směnárnu, půjčovnu sportovních potřeb a různá sportoviště . Mimo jiné si v prostorách recepce můžete zahrát bowling, air - hockey , stolní fotbal, billiard, nebo prožít nezapomenutelný zážitek z 5D kina.

Aquapark Tatralandia - Ubytování Tatralandia Holiday Resort je plné fantazie ... Samostatně stojící bungalovy a apartmány osazené v řadové výstavbě zaujmou svým laděním všechny věkové skupiny : U myslivce , Liptovská vesnice , Indiánská osada, Rybářská zátoka , Skautský tábor, U vinaře , Řemeslnický dvůr , central park , Dětský svět , Romantická zahrada Každá z osad je vybavena stylovými vnějšími krby nebo ohnisky na grilování , dětskými hřišti , sportovišti ..

Osady - ubytování je možné ve třech typech domů rozdělených buď do řadové výstavby - apartmány nebo samostatně stojících bungalovů . Každá ubytovací jednotka má k dispozici společenskou místnost ( některé s krbem ) se sezením, SAT TV, rádio, telefon, kuchyňský kout, sprchu, WC a letní terasu ( některé s balkonem ) .
Ubytování je možné ve třech typech domů rozdělených buď do řadové výstavby - apartmány nebo samostatně stojících bungalovů . Každá ubytovací jednotka má k dispozici společenskou místnost ( některé s krbem ) se sezením, SAT TV, rádio, telefon, kuchyňský kout, sprchu, WC a letní terasu ( některé s balkonem ) .

TYP A : 1 / 4 + 1 apartmán sestává z ložnice se čtyřmi lůžky umístěné v mezonetu a společenské místnosti s možností další přistýlky.
TYP B : 1 / 3 + ​​1 bungalov sestává z ložnice se třemi lůžky a společenské místnosti s možností přistýlky na poschodí .
TYP C : 1 / 7 + 1 bungalov skládá z jedné čtyř- a jednom třílůžkovém ložnice umístěných na nadzemním podlaží a společenské místnosti v přízemí . Přistýlku je možné přidat ve společenské místnosti .

Liptovská vesnice : Největší osadu tvoří až čtrnáct 4 - místních bungalovů , jak jinak - v Liptovské vesnici. Chcete znát svět našich starých matek , který se ukrývá za tradiční Liptovskou branou ? Najdete zde dřevěné včelíny dřevěný žebřiňák , kapličku , zvonici a studnu . Děti potěší rázovité prolézačky , houpačky a dokonce i dřevěný vláček , které jen tak leckde nenajdete . Nejen na večerní posezení jsou vám k dispozici lavičky, ohniska grily a gril s altánkem .

Central Park : Pro všechny, kteří nechtějí zůstat stát stranou a vždy chtějí být v centru dění , je určeno ubytování ve čtyřiceti 4 -místných apartmánech . Nabízí zároveň nejvíce sportovišť - od tenisových kurtů, volejbalového a street - bálů hřiště , přes stolní tenis až po ruské kuželky . Příjemnou atmosféru dotváří zahradní besídka , zahradní krb a po celé osadě rozmístěny lavičky.

Dětský svět : Malých i velkých určitě uchvátí tento perfektní lentilkový svět plný radosti a zábavy . Najdete zde veselé pestrobarevné domečky se 14 apartmány. Kouzelnou náladu navodí nejen pohádkové domky, ale i nejrůznější hřiště, prolézačky a houpačky . Když se dostatečně vyřádíte , můžete si v klidu odpočinout a posedět v zahradním altánku , kde najdete úkryt před sluníčkem iv těch nejžhavějších dnech.

U myslivce : Pohodlné ubytování v zálesáckými stylu nabízí šest 8 - místních a šest 4 - místních stromovitý rozmístěných bungalovů . Odvážnější si mohou vylézt na posed a odtud pozorovat dění v okolí . Atmosféru honitba navodí typické dřevěné krmítko a seník . Pro hravejších jsou připraveny různé atrakce , zhotovené rovněž ze dřeva : preskakovačky , kladina , vratký můstek , či houpačka . Pro milovníky sportu zpod vysokých sítí právě v osadě U myslivce najdete volejbalové hřiště . Po rušném dni jistě každému dobře padne posedět si a zrelaxovat u krbu .

Indiánská osada : Vstupní brána s totem vás uvede do kruhu šesti 4 - místních bungalovů v indiánském stylu . Ve středu si velké " bledé tváře" mohou vykouřit dýmku míru a posedět ve velkém pohodlném vigvam a jejich ratolesti mají připravený menší vigvam s výhledem na tři stojící totemy . I Winnetou by záviděl !

Rybářská osada : Milovníci cestování , mořeplavci , dobrodruzi a piráti mohou své hlavy sklonit v sedmi 4 - místních rybářských chalupách , dokud se vydají na další dobrodružnou cestu . Ti, kteří už od dětství sní o dobrodružství na otevřeném moři , mohou rozehrát svůj imaginární boj s piráty na palubě škuneru uprostřed osady . Malí námořníci si po boji odpočinou na prolézačkami a houpačkách . Zkušenější mořští vlci je mohou klidně sledovat z dřevěného altánku . Pokud máte po těžkém dni chuť na grilovanou rybu či opékané maso , k dispozici je otevřené ohniště i venkovní gril .

Skautský tábor : I ti, kteří se řídí pravidly skautingu si v Holiday Village Tatralandia přijdou na své . Ubytují vás dvě do čtverce uspořádané osady a vstupní brány s vlajkami té které osady . Nový den mohou návštěvníci přivítat například vztyčovala oddílové vlajky uprostřed čtvercového náměstíčka . Pak si otestují svou zručnost , obratnost a sílu na balanc můstku, stenopreliezke , rukoliezke , bradlech , kombizostave a skok sem skok tam . Na regulérnost závodů dohlédne hlavní skaut z rozhodčí posiedky . Rychlost a sportovního ducha prověří turnaj ve stolním tenise doplněn různými disciplínami na dětských hřištích . Vítěze vyhlásí večer při táborovém ohni.

Řemeslnický dvůr : Vychutnejte si pohodlné ubytování v pěti 4 - místních av šesti 8 - místních bungalovech . Řemeslnický ráz osadě dodávají typické řemeslnické nářadí bednářů , Šindliar , korytárov , hrnčířů , bednářů , kovářů , obuvníky , olejkářům , pekaře či košíkářství . Staňte se alespoň na chvíli jedním z nich . Pro nejmenší rošťáky jsou přímo u bungalovů připravené dřevěné prolézačky , houpačky a pískoviště , kde se mohou dosytosti vyřádit . Rodiče jistě ocení venkovní posezení a lavičky, odkud mohou své ratolesti nerušeně pozorovat .

Romantická zahrada : Nejen pro romantické povahy či zamilované páry je určena osada , jejíž výjimečnost si všimnete hned na první pohled . Tvoří ji 17 apartmánů, které vám nabídnou maximální pohodlí a klid . Po překročení vstupní dřevěné brány zapomenete na každodenní realitu a naplno si budete užívat své volné chvíle . Okouzlí vás romantické barvy na fasádách apartmánů, množství dřevěných prolézaček , houpaček a pískoviště . Posezení při otevřeném krbu či v dřevěném altánku se svými nejbližšími nebo novými přáteli v pohodové atmosféře bude na dlouhou dobu příjemnou vzpomínkou na vaši dovolenou .

U vinaře : Vychutnejte si sklenku dobrého vínka a nechte se unést příjemnou a klidnou atmosférou vinařské osady . Nabízíme vám příjemné a pohodlné ubytování v osmi 4 -místných bungalovech , kde prožijete svou nejlepší dovolenou . Osobitý ráz této osadě dodávají nápadité malby na fasádách bungalovů . A nezapomíná se ani na nejmenší - dřevěné prolézačky a houpačky zaručují skvělou zábavu . Nejen na večerní posezení jsou pro vás k dispozici lavičky, venkovní sezení a terasy či otevřená ohniště .

Panský dvůr : V Holiday Village Tatralandia si najdou svůj koutek i všichni příznivci a obdivovatelé zvířátek . Zaměstnanci našeho ranče, Vám rádi předvedou ukázky základní péče o všechna zvířátka , které u nás můžete nejen vidět , ale i dotknout se jich a Ti odvážnější je mohou i nakrmit svazek sena nebo zrnem .

Na všechny milovníky zvířat na našem ranči čekají Kamerunské kozičky - Uhlík a Karamelka , lama krotká - Diego, prasátka, kachny, husy, beránci , králíci ale i oslík Mišo . Najdete zde různé druhy holubů a samozřejmě nesmí chybět ani nejlepší přítel člověka - pes, který celý ranč vzorně hlídá . Největším lákadlem pro mnohé návštěvníky jistě bude bažant polní - Hubert, kterého máte možnost vidět v plné kráse . Pokud během Vaší dovolené zatoužíte po přírodě v jiném slova smyslu , přijďte se podívat na náš ranč - v zadní části ubytovacího komplexu , za Romantickou zahradou - a spolu se zvířátky lahodí Vaší duši .

Mimo letní sezóny je provoz ranč omezena.

Typy pokojů
3 lůžkový4 lůžkovýapartmánbungalovhandicap
539090652

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, telefon, kabelová televize, připojeni internetu, sat, plně zařízená kuchyně, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici, Krb, umyvadlo na pokoji

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, směnárna, Informační služba, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, venkovní terasa, restaurace

Platební karty: Diners Club, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Nadmořská výška: 625

Popis okolí: Nachází se v regionu Liptov. V této oblasti je množství kulturních památek a charakteristická je svéráznou lidovou architekturou a folklórem. Liptov obklopují největší hory na Slovensku-Vysoké a Nízké Tatry, Velká a Malá Fatra, Chočské vrchy.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (2 km)

Vlaková zastávka název: (2 km)

Letiště název: Poprad (55 km)

Autobusové nádraží název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (2 km)

Zastávka MDH: (500 m)

Obchod: (10 m)

Termální lázně: (10 m)

Zastávka skibus: 30 m

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Keltský saunový svet je jedinečný komplex 16 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr. Dokáže aktivovať všetky ľudské zmysly a takýmto spôsobom zregenerovať i uvoľniť celé telo. Len saunový svet prináša potešenie z vody (hydroterapia), povznášajúcich vôní (aromaterapia), hudby (muzikoterapia) a tepla – to všetko pre upevnenie zdravia a krásy.

Saunový svet nájdete na prízemí v budove Aquaparku Tatralandia. Vyberte si niektorú z procedúr:
• OBETNÁ SVÄTYŇA - bylinková aromaterapia
• JAZERO PREDKOV - perličková masáž nôh
• LIPTOVSKÁ SAUNA - suchá sauna
• SOĽNÁ SAUNA - soľná inhalácia
• PARNÝ KOTOL - parná inhalácia
• ZLATÁ ŠTÔLŇA – tepidárium
• KELTSKÁ SAUNA – sanárium
• HVIEZDNY KÚPEĽ – whirlpool
• OHEŇ A ĽAD - vodná cesta
• VODA ŽIVOTA - pitná voda
• TATRANSKÝ ĽAD – ľadopád
• ĽADOVÝ SKOK - ochladzovací bazén
• TUATHA – tepidárium
• BÚRKA BOHOV - masážna sprcha
• LETNÝ DÁŽĎ - masážna sprcha
• ĽADOVÉ VEDRO – ochladzovací prúd vody

Pobyt v saune, vodných, parných a masážnych kúpeľoch je prameňom mladosti. Spočíva v striedaní pobytu v horúcom a studenom prostredí a následnom ochladení v studenej vode. Má predovšetkým výborný preventívny účinok. Proces a sústavne realizovaný program regenerácie a saunovania sa v krátkom čase prejaví vytvorením odolnosti predovšetkým proti viróznym infekciám dýchacích ciest, uvoľňuje telo a dušu, nervové napätie, prináša psychickú a fyzickú relaxáciu a prispieva k zhromaždeniu síl. Len sauna dokáže priniesť telo i dušu do harmonického a rovnovážneho stavu.

Jednotlivé procedúry saunového sveta sa absolvujú bez plaviek (pri návšteve budete mať k dispozícii naše balneo plachty).

Nechoďte do saunového sveta nalačno, ale ani príliš nasýtený a tekutiny dopĺňajte i počas procedúr (naša „Voda života“ je vám k dispozícii). Striedajte horúce a studené procedúry, po každej horúcej procedúre sa dôkladne ochlaďte. Neodporúča sa navštíviť saunový svet ľuďom so strachom z uzavretého priestoru, ľuďom trpiacim chronickými ochoreniami, so srdcovou chorobou, náchylných na krvácanie.

OBETNÁ SVÄTYŇA - Bylinková aromaterapia: Vychutnajte si liečivé účinky brezy, borovice alebo smreku na vlastnom tele. Stačí zavrieť oči, uvoľniť sa a pocítite, ako do vás vniká sila prírody. Ako čo najlepšie využiť výrazné liečivé pôsobenie? Inhalujete nosom spočiatku plytko, neskôr dýchanie prehlbujte. Dovoľte vôni liečivých rastlín odparujúcich sa z dobových nádob postupne prenikať do svojho vnútra a nechajte ich pôsobiť blahodarne uzdravujúco. Stačí sa už len nadýchnuť pre pocit znovuzrodenia.
Účinky: Pri inhalácii týchto zázračných vôni, ktoré prejdú vašim telom, určite pocítite ich priaznivé liečivé účinky. Breza prečistí vaše ľadviny a zároveň posilní obranyschopnosť organizmu. Borovica svojím antiseptickým účinkom prelieči vaše ťažkosti horných dýchacích ciest, pomôže predísť chrípke, angíne a zápalom močových ciest. Smrek svojím liečebným účinkom napomáha hlavne pri chorobách močového a dýchacieho systému, rozpúšťa žlčové kamene a využíva sa pri liečbe chrípky a reumy. Doba pobytu: 30 min, Teplota: 38 °C, Vlhkosť: 50 - 60 %

JAZERO PREDKOV - Perličková masáž nôh: Dokonalé prekrvenie uvoľní nohy, zatiaľ čo meditácia pri nevtieravej relaxačnej hudbe vás zbaví každodenných starostí a problémov. Usaďte sa a nechajte pôsobiť bublinky, ktoré vám pomôžu k dokonalej relaxácii.
Účinky: Perličkový kúpeľ je prospešný pre svalovú relaxáciu a uvoľnenie celého pohybového aparátu. Doba pobytu: 15 min, Teplota: 37 °C, Vlhkosť: 80 %

LIPTOVSKÁ SAUNA - Suchá (fínska) sauna: Len niekoľko kilometrov od saunového sveta je prastaré obetisko Keltov. Práve oni nám zanechali odkaz o dobrých škriatkoch, ktorí sa v saunách starajú, aby telá saunujúcich pookriali telesne aj duševne. V našej liptovskej saune je účinok klasického saunovania navyše obohatený o minerály tatranských skál, ktoré sa po navlhčení uvoľňujú do ovzdušia a blahodarne pôsobia na dýchacie cesty. Využite tento ideálny spôsob dokonalej očisty organizmu.
Účinky: Pri pobyte v saune a následnom ochladení organizmu dochádza k stimulácii imunitného systému a zvýšeniu počtu červených a bielych krviniek.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 105 °C, Vlhkosť: 20 %

SOĽNÁ SAUNA - Soľná inhalácia: Soľ nad zlato - mnohí z vás si povedia, že je to len rozprávka. U nás však soľ znamená zdravie, ktoré sa zlatom vyvážiť nedá. Soľ má priaznivé účinky hlavne na pokožku. Zabezpečuje jej prirodzený peeling a celkové prekrvenie. Inhalácia soľných výparov je vhodná pri alergiách, nádche a všetkých ochoreniach dýchacích ciest, je vhodná i na detoxikáciu organizmu. Uvoľnite sa a nechajte pôsobiť soľné výpary, príjemnú relaxačnú hudbu na vaše zmysly.
Účinky: Soľná terapia blahodarne pôsobí na celkové prekrvenie pokožky a napomáha pri ochoreniach horných dýchacích ciest a na detoxikáciu organizmu.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 45 °C, Vlhkosť: 100 %

PARNÝ KOTOL - Parná inhalácia: Zabaľte sa do úžasných vôní eukalyptu, mentolu alebo pepermintu, ktoré vám ponúknu vytúžené zdravie. Parná sauna s prírodnými očistnými esenciami výrazne prispieva k posilneniu imunity, odbúrava stres a spevňuje pokožku. Pôsobí priamo na rozšírenie ciev. I vaše nohy si oddýchnu v príjemnom slanom kúpeli. Zostáva len privrieť oči a vyskúšať blahodarné účinky.
Účinky: Pobyt v tejto časti saunového sveta má za následok výrazné a účinné otváranie pórov a tým vylučovanie metabolitov a toxických látok z krvi a tukového tkaniva cez potné žľazy. Doba pobytu: 15-20 minút, Teplota: 42 - 50 °C, Vlhkosť: 100 %

ZLATÁ ŠTÔLŇA - Tepidárium: Zahaľte sa do povznášajúcich pocitov a nechajte sa niesť ďaleko až do ríše snenia, kde ožijú všetky vaše skryté predstavy. Tepidáriu s relaxačnou hudbou ponúka dostatočný čas a priestor na rozlet vašich myšlienok. Stres tu nemá miesto. Účinky: Príjemný relax v tajuplnom priestore určite dodá energiu vášmu telu a odbúra tým stres. Doba pobytu: 20 min, Teplota: 37 °C, Vlhkosť: 50 %

KELTSKÁ SAUNA - Sanárium: K potešeniu zo sauny a k vášmu pocitu pohody patrí viac ako len správna klíma. To čo prospeje Vášmu organizmu a pomôže načerpať stratené sily je pobyt v sanáriu. Práve tu sa stretáva 5 rôznych foriem saunovania a len vy sa rozhodnete, čo je vám príjemné - tak ako sa rozhodujete, či ísť do hôr, k moru, na juh alebo na ďaleký sever. Účinky: Pobyt v sanáriu zregeneruje organizmus, zlepší odolnosť organizmu voči stresom, prechladnutiu a celkovo prekrví pokožku.
Doba pobytu: 15 minút, Teplota: 48 - 60 °C, Vlhkosť: 60 %

HVIEZDNY KÚPEĽ - Whirlpool - vírivka: Objavte tajomstvo malých bubliniek, ktoré pohladia každý centimeter vašej pokožky. Takouto mikromasážou dochádza k lepšiemu prekrveniu a celkovej svalovej relaxácii organizmu. Zostáva len ponoriť sa a dopriať si tento pôžitok. Účinky: Tento kúpeľ uvoľní celé pohybové ústrojenstvo a je prospešný pre svalovú regeneráciu a prekrvenie pokožky. Doba pobytu: 10 minút, Teplota: 37 °C

OHEŇ A ĽAD - Vodná cesta: Odhodlajte sa vstúpiť na cestu plnú prekvapení. Poprechádzajte sa niekoľkokrát dookola a nechajte pôsobiť chlad a teplo na váš organizmus. Striedavo teplá a chladná voda prekrví vaše dolné končatiny a stimuluje krvný obeh. Stačí len vkročiť. Dná bazénikov tvorené kamienkami, zároveň vymasírujú Vaše nohy. Účinky: Prekrví vaše dolné končatiny, stimuluje krvný obeh a reflexne zúži mozgové cievy. Doba pobytu: 3 okruhy, Teplota: 12 °C / 38 °C

VODA ŽIVOTA - Pitná voda: Prameň je miestom, kde môžete doplniť stratené tekutiny a zachovávať si tak rovnováhu v organizme. Tu zacítite silu čistej vody, jej chuť a blahodarné účinky na vaše telo. Účinky: Po horúcich procedúrach dopĺňa stratené množstvo tekutín v organizme, čím zachováva rovnováhu organizmu. Teplota: 12 °C

TATRANSKÝ ĽAD - Ľadopád: Rozhorúčený organizmus rýchlo schladí ľadová drť v studni. Budete cítiť, ako sa vám roztápa na tele a mení sa na vodu, z ktorej vznikol. Mrazivá krása má priaznivé účinky aj na váš krvný obeh a znižuje tepovú frekvenciu. Účinky: Pri ochladení organizmu dochádza k masívnej stimulácii imunitného systému, zvýšeniu počtu červených a bielych krviniek s účinkami na váš krvný obeh.


ĽADOVÝ SKOK - Ochladzovací bazén: Ak túžite zjemniť oheň vášho tela, naberte odvahu a ponorte sa do ľadovej vody a vychutnajte si bozk ľadovej kráľovnej. Okrem sily, ktorá vami prejde, pocítite aj prekrvenie každej časti vášho tela. Pre tých z vás, ktorý nemajú odvahu ponoriť sa do ľadového bazénu je pripravené ľadové vedro. Účinky: Posilňuje imunitný systém, otužovanie tela prispieva k jeho prekrveniu. Teplota: 9-12 °C

TUATHA - Tepidárium: Ideálne miesto na odpočinok pri relaxačnej hudbe. Dajte myšlienkam priestor a nechajte ich voľne plynúť… Účinky: Uvoľňujúca atmosféra vám umožní zabudnúť na každodenné starosti. Doba pobytu 20 min. Teplota: 37 °C, Vlhkosť 60 %

BÚRKA BOHOV - Masážna sprcha: Uvoľňujúci a osviežujúci je prúd vody, ktorý vás príjemne pohladí i prekrví pokožku. Centimeter po centimetri vymasíruje celé vaše telo.
Účinky: Celkové prekrvenie pokožky, ktoré stimuluje krvný obeh. Okrem iného blahodarne pôsobí aj proti celulitíde. Teplota: 12 / 25 / 35 °C

LETNÝ DÁŽĎ - Masážna sprcha: Vychutnajte si svieže dotyky kvapiek letného dažďa. Ich sila a energia povzbudí celé telo a osvieži vášho ducha, presne ako náhodná letná prehánka. Účinky: Masážna sprcha má uvoľňujúci a relaxačný účinok. Je vhodná pri fyzickej i psychickej záťaži organizmu. Teplota: 12 / 25 / 35 °C

ĽADOVÉ VEDRO - Ochladzovací prúd: Každý otužilec vyskúšajúc silu mrazivého dotyku ľadových kvapiek určite odhalí ten neopísateľný pocit, ktorý ponúka tento spôsob ochladenia. Účinky: Masívna stimulácia imunitného systému.

Lázeňské služby: Termální koupaliště

Stravování:


Restaurace popis: GASTRO: V Holiday Village Tatralandia máte možnost stravování ve 2 stylově zařízených restauracích.

Každý správný gurmán si určitě přijde na své v nově otevřené stylové restauraci U Furman. Vstupte, nechte se zlákat podmanivou atmosférou našich předků a vychutnejte si chutná jídla servírované netradičním způsobem.

Zbojnická koliba je vyhotovena na motivy liptovské vesnice s terasou. Pestrý výběr jídel, doplněný bohatou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů, si můžete vychutnat například pod rychtářovou či hospodskou střechou. Ubytovaným hostům zde naservírujeme stravu podle požadavků - od samostatných snídaně až po plnou penzi.

Příjemně strávené chvíle si můžete strávit v lobby baru, v prostorách recepce Holiday Village Tatralandia. Dopřejte si osvěžení při check-in, check-out a během pobytu u nás.

Restaurace: Zbojnícka Koliba (počet míst 200)

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Stolní tenis, Sportovní hala, Tenisové kurty, Jízda na koni , Bazén venkovní, Bazén venkovní vyhřívaný, Bazén krytý, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Plážový volejbal, Billiard, Golfový trenažér, Středisko zimních sportů, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
Objevte kouzlo relaxu a vychutnejte si naši pestrou nabídku masáží, koupelí, zábalů a jiných relaxačních i léčebných procedur. V tomto úžasném světě načerpáte novou energii a vychutnáte si naplno odpočinek. Najděte si trošku času, který věnujete jen sobě ...

Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Bezbariérový přístup, TV, Video , CD přehrávač, Dataprojektor, Předváděcí molo, Připojeni internetu, Řečnický pult, Ozvučení, DVD přehrávač, PC, Šatna, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Kongresové centrum: K dispozici máte kongresovou místnost s kapacitou až do 420 míst s možností jejího variabilního rozdělení zvukotěsnou stěnou na 3 samostatné sály s kapacitou 50-150 míst. Typ sezení a technické vybavení zajistíme dle specifikace klienta.

Maximální počet míst k sezení v kongresovém místnosti podle jednotlivých typů sezení je:

• kino sezení - 420 míst
• školní uspořádání - 328 míst
• U sezení - 234 míst
• nestandardní sezení

Kongresové prostory je možné vybavit:
• ozvučení - mixážní pult, mikrofony, CD přehrávač, zesilovač
• projekční plátno
• řečnický pult
• dataprojektor ASK
• televizor 72 "
• video a DVD přehrávač
• notebook
• flipchart, sada papíru, fixy

Dle požadavku zajistíme: technický personál, moderátora, hostesky, animátora i rozmanitý doplňkový program.

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 150)kongresový sál č. 2 (počet míst 120)kongresový sál č. 3 (počet míst 50)

Ceník ubytování:


Datumpřistýlka
13.3-20.410
4.4-30.510
1.6-30.616
1.7-29.816
30.8-22.1216

Datumchatachatachata
13.3-20.490 (APARTMÁN TYP A (4+1)100 (BUNGALOV TYP B (3+1)150 (BUNGALOV TYP B (3+1)
4.4-30.590100150
1.6-30.684 - 12890 - 132140 - 210
1.7-29.8104 - 148108 - 156182 - 245
30.8-22.12114118192

Měna: EUR

Cena polopenze: 14
Cena plné penze: 22
Ceny zahrnují: Cena za objekt
Sleva / poplatky: Cena ubytování se vstupem do AQUAPARKU (od 3 nocí a více) - 10 €, cena zahrnuje 20% DPH. Změna cen a slev vyhrazená, cena dohodou. Konkrétní výše věrnostního bonusu bude každému klientovi oznámena při kalkulaci ubytování. Ubytovaným hostům ZÍSKÁ: • snídaně (v případě pobytu bez snídaně bude odečtena cena 3 € za osobu a den) • 20% slevu na vstup doKeltského saunového světa v Aquaparku Tatralandia • připojení na internet ZDARMA - vlastní PC (možnost připojení WiFi) • uhrazenou pobytovou taxu • Parkovací místo • Animační program (během letní sezóny). V ceně není zahrnuto: • zdravotní pojištění • vratná kauce za inventář na ubytovací jednotce • ostatní stravování • V HVT Palte zákaz ubytování se se zvířaty! • DOPLATEK za ubytování s krbem - 9 € / 1 den

Fotogalerie (33):


AQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMRAQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMRAQUAPARK TATRALANDIA Holiday Village TMR
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com