sdílet Horský Hotel Srdiečko TMR na Facebooku
Horský Hotel Srdiečko TMR česká verze  Horský Hotel Srdiečko TMR slovenská verzia  Horský Hotel Srdiečko TMR english version  Horský Hotel Srdiečko TMR deutsch version

Horský Hotel Srdiečko TMR Demänovská Dolina, Demänovská Dolina Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry...


Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry...
Vychutnejte si skvělou ski in ski out polohu hotelu přímo u nástupní stanici lanovky přímo na vrchol Chopku. Hotel Srdiečko *** má za sebou nedávnou rekonstrukci a rádi vás přivítáme v zbrusu nových Ski Lounge , ve zcela novém wellness centru. Hotel Srdiečko *** je tím pravým místem pro zimní dovolenou s přátelskou péčí hotelu a atmosférou horské chaty.

Posaďte se do pohodlného křesla , vychutnejte si praskání krbu a kochejte se pohledy přímo na majestátní Chopok. Do našeho nového Ski Lounge můžete zavítat přímo ze sjezdovky - nástupní stanice na lanovku se nachází jen pár metrů od hotelu.

Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry: je oblíbeným dovolenkovým místem již od roku 1958 a drží si tradici přátelské a vroucí vysokohorské péče. V roce 2013 prošel rekonstrukcí a vy se můžete těšit na řadu novinek.

Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry - Pokoje a apartmány: Vyberte si ze škály jednolůžkových, dvoulůžkových a rodinných pokojů nebo apartmánů navržených tak, aby uspokojily stejně širokou škálu Vašich chutí. Ať už přijíždíte ve dvojici a hledáte pohodlí v tichém prostředí, s rodinou, která se těší na den plný aktivit, ať s přáteli a chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou, horský Hotel Srdiečko se flexibilně přizpůsobí Vašim představám. V ceně tříhvězdičkového standardu Vám nabízíme hodnoty, které počtem hvězdiček nelze vyjádřit - přátelský personál , pohostinnou atmosféru, tradiční kuchyni, prostředí Nízkých Tater a navíc bezprostřední blízkost lyžařského střediska a východiska pro horskou turistiku.

Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry - Apartmán: Hostům, kteří chtějí sobě a své rodině dopřát během svého pobytu větší pohodlí jsou určeny 2 prostorné apartmány pro 4 osoby pro chvíle odpolední siesty během horkých letních dnů, či dlouhé zimní večery při dobrém jídle a vínku. Jejich součástí je kromě ložnice s manželskou postelí a vlastní koupelny i obývací místnost s rohovou sedačkou, která se může využít jako příležitostné lůžko. Pokoje jsou po komplexní rekonstrukci , zařízené masivním dřevěným v horském stylu nábytkem, působí příjemným a útulným dojmem. Jejich samozřejmým vybavením je telefon a barevný TV napojen na satelit . Narozdíl od jedno, dvoulůžkových a rodinných pokojů nabízejí i pohodlí vířivé vany.

Hotel Srdiečko *** Chopok Juh - Horná Lehota 112 - Brezno - Nízké Tatry nabízí i ubytování pro skupiny, konferenční služby a možnost organizace teambuildingových aktivit, které Vám rád " ušije na míru " náš zkušený outdoorový tým.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlka
39230

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace, parkovné zdarma

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Nadmořská výška: 1213

Dostupnost střediska:


Letiště název: (50 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Vítejte v novém Wellness světě Horského Hotelu Srdíčko . Nechte se okouzlit krásou, pohodlím a načerpejte sílu po celodenní aktivitě. Našli jste místo oddychu , relaxu a ticha v magické poloze v nadmořské výšce 1213 m . n . m .. Dopřejte si kouzelné výhledy z vnější vířivky na hřeben Nízkých Tater .

Vybavení SPA - Hotelu Srdíčko :

Parní sauna : Parní koupel s esencí bylinné silice působí především na dýchací cesty a přispívá k uvolnění hladkého svalstva . V důsledku toho dochází k prohloubenému dýchání a kvalitnějšímu okysličování organismu .
Teplota : 45 ° C
Relativní vlhkost : 80 - 100 %
Doporučená doba pobytu: 10 - 20 min
Účinek: relaxační, regenerační , posílení imunitního systému, revitalizační .
Kontraindikace : infekční choroby , hnisavé onemocnění kůže , plísně , infekce, akutní horečnaté onemocnění , stavy po hluboké trombóze , zhoubné nádory , epilepsie , inkontinence moči a stolice , těhotenství .

Infra sauna : Je výborným prostředím pro relaxaci i účinnou regeneraci vašeho organismu . Při této formě saunování dochází k rovnoměrnému přehřívání nejen povrchových ale i hloubkových částí těla .
Teplota : 40 ° C
Relativní vlhkost: 10 %
Opakování procedury: 2 - 3x po 10 - 20 min .
Doporučená doba pobytu: 20 - 30 min
Ukončení saunování : osvěžení vlažnou nebo teplou vodou .
Účinek: detoxikační , relaxační, regenerační , posílení imunitního systému , zrychluje metabolismus, anticelulitidový účinek , celkové tělesné a psychické uvolnění .
Kontraindikace : těhotenství , chirurgické implantáty, hemofilie nebo jiná predispozice ke krvácení, horečnaté stavy . infekční choroby , hypertenze , zhoubné nádory , epilepsie , nehojící se kožní defekty jakéhokoliv původu .

Odpočívárna : Nedílnou součástí každého wellness je odpočívárna . Odpočinek a odpočinek je důležitý hlavně z důvodů tepelných šoků vznikajících po cyklech přehřátí a ochlazení . Zavřete oči a dopřejte si dokonalé uvolnění pro vaše tělo a mysl .
Venkovní vířivý bazén na terase
Kapacita osob : 4-5
Teplota : 36 ° C - 42 ° C
Účinky: Pomáhají rychle zregenerovat duševní síly po vyčerpání a stresu . Kombinace teplé vody, nadnášení a masáže současně zlepšuje krevní oběh , tlumí bolesti a během několika minut uvolní svaly a celé tělo, unavené po fyzické nebo psychické práci.
Kontraindikace vířivky :
• akutní záněty , horečky a infekční choroby
• nádory kůže a podkoží
• infarkt myokardu a srdeční nedostatečnost
• selhávání ledvin
• defekty kůže v místě aplikace
• křečové žíly a stavy po tromboflebitidě .

Ochlazovací sprchy : Saunování můžete ukončit ochlazovací sprchou nebo vodním tryskem , které Vám zaručí příjemně prokrvení pokožky . Ochlazování má blahodárné účinky na celý oběhový a imunitní systém .

Finská sauna: Finská sauna má blahodárný účinek na vaše zdraví a je výborná jako prevence proti různým nemocem . Její účinkem je především uvolnění svalstva pohybového aparátu s následnou celkovou relaxací .
Teplota: 90 - 100 ° C
Relativní vlhkost: 10 %
Doporučená doba pobytu: max. 15min .
Opakování procedury: 2 - 3x
Ukončení saunování : ochlazení studenou vodou .
Účinek: hyperemických , relaxační, regenerační , revitalizační , posílení imunitního systému , povzbuzující, celkové tělesné a psychické uvolnění .
Kontraindikace : všechny akutní chorobné stavy , zvýšená činnost štítné žlázy , krvácivé choroby , stavy po zánětech žil , epilepsie , infekční choroby , hypertenze, dekompenzovaný diabetes mellitus, zhoubné nádory , epilepsie , nehojící se kožní defekty jakéhokoliv původu .

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Nabízíme Vám od každodenních bohaté snídaně, přes chutné večeře s přáteli a známými až po slavnostní události a akce. Restaurace v našem hotelu je vždy připravena splnit nároky Vašeho apetitu. Chutná kuchyně a lahodné menu totiž potěší stejně Vaše oči i ústa. Vkusné dekorace doprovázeno horským prostředím a výběr ze slovenské kuchyně dělají toto místo úspěšným evergreenem jakékoliv příležitosti.

Příjemnou atmosféru při nádherném krbu si mohou milovníci kávy, dobré hudby a sladkých pochoutek vychutnat v útulném Ski Lounge baru.

Služby:



Sportovní možnosti:
Lyžařská škola, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.12-21.12od/in 27
22.12-30.11od/in 32


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc
Sleva / poplatky: Cena na osobu a noc se snídaní při obsazení pokoje 2 osobami.

Fotogalerie (15):


Horský Hotel Srdiečko TMRHorský Hotel Srdiečko TMRHorský Hotel Srdiečko TMR
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com