sdílet Venkovský dům Podveský mlýn na Facebooku
Venkovský dům Podveský mlýn česká verze  Venkovský dům Podveský mlýn slovenská verzia  Venkovský dům Podveský mlýn english version  Venkovský dům Podveský mlýn deutsch version

Venkovský dům Podveský mlýn Tlumačov, Tlumačov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Rodinný venkovský dům Podveský Tlumačov - ubytování v Tlumačově Šumava..


Rodinný venkovský dům Podveský mlýn naleznete na klidném místě mezi obcemi Mrákov a Tlumačov, na dolním Chodsku. Blízká pohoří nabízí mnoho příležitostí k pěším i cyklistickým výletům. Komfortní ubytování, které ocení turisté, rodiny s dětmi i firemní klienti, je připraveno v 9 útulně zařízených světlých pokojích s vlastním sociálním zařízením. Rybáře jistě potěší vlastní rybník s možností ulovení ryby, kterou lze na místě ugrilovat. Těšit se můžete i na odpočinek ve wellness centru, děti pak na vybavené dětské hřiště. K pořádání různých firemních i rodinných akcí lze využít konferenční místnost i útulnou restauraci. Řidiči mohou zaparkovat zdarma přímo u objektu.
 

Venkovský dům Podveský mlýn Pokoje


Celková kapacita penzionu Podveský mlýn je 32 lůžek rozdělených do 9 útulně zařízených pokojů. V každém pokoji jsou dvě pevná lůžka a možnost jedné nebo dvou přistýlek. Lze si zapůjčit i dětskou postýlku. Součástí základního zařízení všech pokojů je koupelna se sprchovým koutem a sociální zařízení. Je samozřejmostí, že ve všech pokojích naleznete televizi se satelitním příjmem, pohodlný nábytek a bezdrátový přístup k internetu zdarma. Na chodbě se nachází společná lednička. Využít lze také finskou saunu, masáže a solárium. Děti jistě potěší výběh s poníky a kozičkami.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI, venkovní terasa, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Visa

Popis okolí:

venkovský dům Podveský mlýn Okolí


Tlumačov naleznete v blízkosti Českého lesa, kde se nachází mnoho značených stezek pro pěší turisty i milovníky jízdy na kole. Jen 6 kilometrů od penzionu sídlí chodské město Domažlice, kde můžete navštívit Chodský hrad, Domažlickou věž, Muzeum Jindřicha Jindřicha, Chodské muzeum a mnoho dalších míst. K hradu a zámku Horšovský Týn lze dojet do 15 minut. Milovníci letní rekreace jistě navštíví 2 kilometry vzdálený kamenolom Lomeček.



Tipy na výlet:


venkovský dům Podveský mlýn Zábava a aktivity


Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu penzionu. V penzionu lze zajistit masáže. V zahradě můžete strávit horké dny a letní večery. V okolí penzionu je několik cyklotras. V budově penzionu najdete úschovnu kol. Turisté jistě ocení četné turistické stezky v okolí. Děti budou mít na dětském hřišti spoustu zábavy. Do 7 km od penzionu se nachází kino.

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: (5 km)

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Solárium Ergoline Flair 250: Všichni dobře známe ten příjemný pocit, když se na obloze objeví sluníčko a najednou máme prostě lepší náladu a radost ze života. Tyto pocity můžeme připsat blahodárným účinkům UV záření. Příznivé účinky UV záření (resp. UVB záření) na lidský organismus jsou prokázány i lékařsky, kdy při jejich působení dochází v těle k tvorbě vitamínu D3, který je důležitý pro stavbu kostí. Současně pak stimuluje imunitní systém, zvyšuje tělesnou výkonnost, zmírňuje deprese a působí pozitivně na srdce a krevní oběh. Působení UV záření zlepšuje rovněž kožní onemocnění jako je akné, lupénka, či křečové žíly.

Finská sauna: Nabízíme nejen našim hostům, ale i veřejnosti ničím nerušenou relaxaci s blahodárnými účinky na zdraví člověka. K dispozici je finská sauna ze světlého dřeva. Po zahřátí v sauně je pro Vás připraven chrlič studené vody ke zchlazení. Součástí sauny je útulná odpočívárna s lehátky. Sauna je vhodná jak pro páry tak i skupinky přátel (max. čtyři osoby)

Saunu je nutné si rezervovat minimálně 3 hodiny před sauněním

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis:


Venkovský dům Podveský mlýn Gastronomie


V příjemné restauraci Podveský Mlýn si lze pochutnat na jídlech z výběru klasické české a mezinárodní kuchyně, které jsou podávány výběrem z jídelního lístku nebo formou polopenze. Nápojový lístek nabízí široký sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na letní terase. Pochutnat si můžete i a vlastním úlovku z rybníčku. Restaurace a salonek se 60 místy lákají k pořádání různých rodinných oslav či firemních akcí.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý, Sauna, Solárium, Cyklotrasy

Kongresové služby:
Připojeni internetu, Flipchart

Školení & firemní akce: Pokud hledáte vhodné místo pro konání školení, přednášky, konference či firemního setkání pro zaměstnance, Podveský mlýn je tou správnou volbou. Nabízíme Vám klidné, domácké, přírodní prostředí s prosvětleným salonkem, restaurací a ubytováním.

Salonek: světlá místnost, výborná akustika, wifi internet, flipchart (po domluvě), možnost uspořádání stolů dle přání klienta, rozměry salonku: délka 10,5 m, šířka 9 m

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
1.1-31.12od/in 600od/in 1200od/in 1300od/in 1500


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (23):


Venkovský dům Podveský mlýnVenkovský dům Podveský mlýnVenkovský dům Podveský mlýn
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com