sdílet Penzion UNO na Facebooku
Penzion UNO česká verze  Penzion UNO slovenská verzia  Penzion UNO english version  Penzion UNO deutsch version

Penzion UNO Zlín, Zlín Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion UNO Zlín - ubytování ve Zlíně...


Hledáte ubytování ve Zlíně? Přijeďte k nám, do Penzionu UNO. V rodinném penzionu v „Baťově“ Zlíně naleznete kvalitní služby a atmosféru plnou pohody. Můžete si zde dopřát standardní i nadstandardní služby v tematicky zařízených pokojích. Díky své poloze poblíž zalesněných kopců Zlína je penzion obklopen krásnou přírodou a vůní čerstvých listnatých lesů. Do centra Zlína se dostanete pěšky za 10 minut, nebo z blízké trolejbusové zastávky.

Cetifikátem Hotelstars je deklarována vysoká kvalita ubytování. Zlín je překrásné město, přijeďte zde strávit svou dovolenou.

Penzion UNO  nabízí jako jediné ubytovací zařízení ve Zlíně neunifikované pokoje. Penzion UNO ve Zlíně se nachází v okrajové části Zlína s výhledem na lesy východního kraje města. Vzdálenost od centra města je 1,5 km.

Penzion UNO - Zlín - ubytování: Všechny pokoje mají vlastní WC s koupelnou, a jsou vybaveny televizorem, satelitem, minibarem, internetem. Všechny koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem, vanou nebo rohovou vanou a vysoušečem vlasů. Romantický pokoj je vhodný pro novomanžele nebo při výročích svatby. Má balkon s výhledem na vycházející slunce nad Vizovickými vrchy. K dispozici je dětská postýlka, klimatizace i bezplatné parkoviště.

Kapacita ubytování je 25 lůžek včetně 3 přistýlek. Hotel poskytuje 10 komfortních pokojů z toho 8 dvoulůžkových, 1 čtyřlůžkové apartmá a dvoulůžkový romantický pokoj s rohovou vanou a balkonem.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlka
823

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, klimatizace pokojů, připojeni internetu, PC k zapůjčení, minibar, pokoje s kuchyňským koutem, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: praní a žehlení, Informační služba, placený hotelový transport, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 3

Popis okolí: Zlín nabízí všechny moderní možnosti sportovního vyžití. Nedaleko penzionu se nachází tenisové kurty a haly nebo golfové hřiště, v centru města pak squash, bowling, badminton, bazén, laser game, motokáry, pool apod. Zlínský hokejový i fotbalový klub je dlouhodobě součástí nejvyšší české ligy.
Penzion leží i nedaleko 3. nejnavštěvovanější ZOO v ČR za rok 2009 - ZOO Lešná. V blízkém okolí se pak nachází historické město Kroměříž, Rožnov pod Radhoštěm nebo putovní hora Radhošť.
Ve městě se o kulturu starají především Městské divadlo, Muzeu obuvi, Multiplex Golden Cinema nebo Velké kino, jež je nějvětším kinem ve střední Evropě.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1,5 km)

Vlaková zastávka název: (2,5 km)

Letiště název: (80 km)

Autobusové nádraží název: (2,5 km)


Vlakové nádraží název: (2,5 km)

Zastávka MDH: (0,8 km)

Obchod: (0,5 km)

Stravování:


Restaurace popis: Prostory Restaurace a Baru UNO čekají na svou plánovanou rekonstrukci. Již teď se můžete těšit na obnovení tradice značky Bar UNO.

V nově zařizovaném interiéru vás čekají odlehčené pokrmy české gastronomie a netradiční nabídka a podávání nápojů, jednoduše: exkluzivní koncept restaurace ve Zlíně.

Přípravujeme pro vás! * V naší restauraci si přijdou na své všichni milovníci kvalitních domácích pokrmů připravovaných podle současných trendů gastronomie. * Šéfkuchař Restaurace UNO pravidelně sestavuje menu z lokálních a sezónních surovin. * Speciální prostory určené k degustaci a výběr vína * Kromě toho si u nás můžete vychutnat různé druhy kvalitního alkoholu.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmán
1.1-31.12900 - economic, 1000 - standard3001500 (2 osoby/person)1800 (4 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Cena je za pokoj, pokud je pokoj obsazen jednou osobou, je poskytnuta sleva 100 Kč, V ceně není zahrnuta snídaně, ta je dobrovolná za 100 Kč na osobu a nevztahuje se k ní provize. Cena přistýlky je 300 Kč

Fotogalerie (12):


Penzion UNOPenzion UNOPenzion UNO
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com