sdílet Penzion MartInn na Facebooku
Penzion MartInn česká verze  Penzion MartInn slovenská verzia  Penzion MartInn english version  Penzion MartInn deutsch version

Penzion MartInn Martin, Martin Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion MartInn Martin - ubytování v Martině..


Penzión MartInn poskytuje komfortní ubytování obchodním cestujícím, turistům i párům na dovolené v západoslovenském Martině. Má výhodnou polohu v centru města, jen kousek od všech důležitých institucí, kulturních podniků a památek. Během chvilky se odtud dostanete na území národních parků Malá a Veľká Fatra. Na výběr je z 8 dvoulůžkových pokojů a apartmánů s možností přistýlek. Podnik provozuje vlastní restauraci se salonkem, snídani dostanete v ceně noclehu. Prostory lze využít k pořádání společenských i firemních akcí, automobil zdarma zaparkujete na soukromém parkovišti za domem.
 

Penzión MartInn Pokoje


Bezbariérově přístupný Penzión MartInn disponuje 2 dvoulůžkovými pokoji (oddělené postele), 6 menšími a 2 většími apartmány (ložnice + obývací část). Ke každé ubytovací jednotce náleží samostatná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a sociálním zařízením. Výbava sestává z pohodlných postelí, satelitní televize i lednice, všechny pokoje mají balkon. Celý dům pokrývá bezplatný Wi-Fi signál s internetovým připojením, do vyšších pater vás vyveze výtah. Recepce poskytuje informační i směnárenské služby a zajistí i vstupenky na akce. Za poplatek si můžete nechat vyprat a vyžehlit oblečení.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmán
84

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, sat, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace, Nekuřácké prostředí

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí:


Penzión MartInn Okolí


Při pobytu v Martině si nenechte ujít návštěvu Múzea slovenskej dědiny, které je největší národopisnou přírodní expozicí na Slovensku. Na opačném konci údolí sídlí jedinečné lázně Turčianské Teplice, pohodlně se dostanete i k přehradě Liptovská Mara. Okolní národní parky Malá a Veľká Fatra jsou protkané značenými trasami.

Doporučená trasa bus: Údolím mezi horami vede do Martina od jihu hlavní silnice č. 65, propojená na sever od města s dálnicí D1. Penzión MartInn najdete v centru města, automobil odstavíte na soukromé ploše za domem. Z vlakové stanice, se kterou sousedí i autobusový terminál, dojdete k ubytování pěšky za necelou čtvrthodinu. Letiště Žilina je vzdáleno 40 minut jízdy autem.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (10 m)

Autobusová zastávka název: (800 m)

Vlaková zastávka název: (800 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Penzión MartInn Gastronomie


Ráno si v Penzionu MartInn vyberete snídani.Tu máte započtenou v ceně ubytování. Příjemná restaurace nabízí pestrý výběr tradičních slovenských pokrmů a mezinárodních specialit, na své si v ní přijdou také vegetariáni nebo milovníci zdravých salátů. Kvalitní gastronomii doplňuje výborná káva, nechybí ani špičková vína nejen ze slovenských vinic.

Služby:



Sportovní možnosti:
Billiard, Elektronické šipky, Středisko zimních sportů (18 km), Lyžařský vlek (18 km), Půjčovna lyží (18 km), Běžkařské trasy (18 km), Cyklotrasy, Houbaření

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýapartmánapartmán
1.1-31.12405575 (Apartmán malý [2+1])90 (Apartmán veľký [2+1])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (5):


Penzion MartInnPenzion MartInnPenzion MartInn
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com