sdílet Mamaison Residence Belgicka Prague na Facebooku
Mamaison Residence Belgicka Prague česká verze  Mamaison Residence Belgicka Prague slovenská verzia  Mamaison Residence Belgicka Prague english version  Mamaison Residence Belgicka Prague deutsch version

Mamaison Residence Belgicka Prague Praha 2, Praha 2 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Mamaison Residence Belgicka Prague Praha 2 - ubytování v Praze 2..


Mamaison Residence Belgicka Prague stojí v srdci pražské elegantní čtvrti Vinohrady v blízkosti restaurací, barů a kaváren, ale také tenisových kurtů, běžeckých tras a malebných míst pro pikniky. Díky kombinaci živě navržených interiérů a bezkonkurenční pohostinnosti poskytuje jedinečné ubytování v jedné z nejoblíbenějších částí Prahy.

V Mamaison Residence Belgicka na vás čeká: 24 suitů a 6 business studií, V každém plně vybavená kuchyň, myčka nádobí a mikrovlnná trouba, Stylové interiéry, výhled a zařízení, Nepřetržitý provoz recepce a správcovské služby, Posilovna, sauna a kulečníková herna, Soukromá kyvadlová doprava, Na vyžádání bussines zázemí, Zdarma WIFI po celém hotelu, Prádelna s pračkami a sušičkami

Mamaison Residence Belgicka se stane vaším druhým domovem, jehož služby a vybavení zajistí, že si svůj pobyt užijete na maximum. V rezidenci můžete využívat naši pokojovou službu, posilovnu, saunu a relaxační zónu a WIFI zdarma.

Mamaison Residence Belgicka vám nabízí:

Služby zahrnuté v ceně ubytování:

    Recepce a služby concierge (nepřetržitě)
    Využití posilovny a sauny
    Využití společenské místnosti s kulečníkovým stolem
    Dětská postýlka a židlička
    Využití konferenční místnosti
    WIFI interent zdarma
    Úklid pokojů (jednou týdně)
    Využití prádelny
    Úschovna zavazadel a šatna
    Zapůjčení notebooku – na vyžádání
    Využití knihovny v Lobby

Doplňkové služby pro všechny hosty (za příplatek):
    Kontinentální snídaně v lobby nebo na pokoji
    Pokojová služba - mezinárodní kuchyně
    Možnost parkování ve vedlejší garáži
    Masáž na pokoji nebo v nedalekém spa
    Nákup potravin
    Prádelna, chemická čistírna a žehlení
    Noviny
    Zajištění turistických prohlídek
    Půjčovna kol
    DVD půjčovna
    Zajištění transferu
    Služba hlídání dětí - vícejazyčná

Ubytování a typy pokojů:

Studio Business: Tato moderní prosvětlená studia jsou vybavena pohodlnou manželskou postelí, plně zařízenou kuchyňkou a nabízejí veškerý komfort a zázemí pro příjemný pobyt. Každé studio s plochou 33-45 m2 je zařízeno v elegantní kombinaci přírodních pastelových barev. Každé je vybaveno velkou, prakticky zařízenou koupelnou, individuálně nastavitelným termostatem, fénem, bezdrátovým telefonem, kabelovou TV, DVD přehrávačem, HIFI a bezplatným vysokorychlostním internetem nebo WIFI připojením.

Business suite s jednou ložnicí: Jedinečný vzhled a stylové detaily každého apartmá. Všechny jsou praktické a pohodlné, se samostatným obývacím pokojem, jídelní částí, pohodlnou ložnicí a zařízenou kuchyňkou.Dokonalá harmonie moderního stylu, svěžího nábytku a osobitých detailů ve vás vyvolá poklidnou atmosféru domova. Každé apartmá se rozkládá na ploše přibližně 45 m2, je prostorné a nabízí veškeré vybavení, díky němuž si budete moci užít příjemný pobyt, včetně velké, prakticky zařízené koupelny, individuálně nastavitelného termostatu, fénu, bezdrátového telefonu, kabelové TV, DVD přehrávače, HIFI a bezplatného vysokorychlostního internetu nebo WIFI.Toto apartmá je vhodné maximálně pro dvě osoby.

Executive suite s jednou ložnicí: Moderně zařízené apartmá až pro 4 osoby. Je prostorné a vzdušné, s manželskou postelí a rozkládací pohovkou a plně zařízenou kuchyní.Příjemné a útulné apartmá o ploše 60 m2 se stane vaším druhým domovem. S velkými okny a dostatečným prostorem pro pohodlné ubytování 4 osob. Každé apartmá je vybaveno velkou, prakticky zařízenou koupelnou, samostatným obývacím pokojem s částí pro sezení, velkou jídelní částí, individuálně nastavitelným termostatem, fénem, bezdrátovým telefonem, kabelovou TV, DVD přehrávačem, HIFI a bezplatným vysokorychlostním internetem nebo WIFI připojením.

Deluxe suite s jednou ložnicí: Toto apartmá pro 4 osoby ve stylu Feng-šuej představuje vrchol elegantního ubytování; je příjemně zařízeno, jeho součástí je velký obývací pokoj, jídelní část a rozkládací pohovka, na které se pohodlně vyspí dvě osoby.Prostorná apartmá, každé s plochou více než 68 m2, poskytují moderní ubytování přímo v srdci města a jsou vhodná pro dlouhodobé i krátkodobé pobyty. Každé apartmá je vybaveno velkou, prakticky zařízenou koupelnou, samostatným obývacím pokojem s obytnou částí pro sezení, velkou jídelní částí, individuálně nastavitelným termostatem, fénem, bezdrátovým telefonem, kabelovou TV, DVD přehrávačem, HIFI a bezplatným vysokorychlostním internetem nebo WIFI připojením.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, telefon, kabelová televize, DVD, připojeni internetu, plně zařízená kuchyně, fén, WI-FI

Základní informace: pokojový servis, praní a žehlení, opatrování dětí, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, WI-FI, restaurace

Dostupnost střediska:


Letiště název: Letiště Václava Havla (20 km)


Vlakové nádraží název: Hlavní nádraží (3 km)

Stravování:

Služby:



Hotel midscale třídy společnosti Mamaison Residence Belgicka stojí v jedné z nejvyhledávanějších částí Prahy, jen několik minut od mnoha atrakcí města, k nimž patří restaurace, bary a vyhlášené butiky. Rezidence disponuje jednou moderně zařízenou jednací místností pro osm osob, funkční místností až pro 10 osob a exkluzivními apartmá, která lze pronajmout pro soukromé akce a jednání. Rovněž je vybavena klimatizací a WIFI zdarma.

 

V Mamaison Residence Belgicka najdete ideální nabídku pro MICE akce:
  • Blízkost pražského letiště, dopravních spojení a hlavních zajímavostí města
  • Kapacitu jednacích sálů až 10 osob
  • Světlou funkční místnost
  • 30 plně vybavených apartmá
  • Posilovnu
  • Business služby
  • WIFI zdarma


Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkový
1.1-31.1292 - 170


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (15):


Mamaison Residence Belgicka PragueMamaison Residence Belgicka PragueMamaison Residence Belgicka Prague
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com