sdílet Hotel Večernice na Facebooku
Hotel Večernice česká verze  Hotel Večernice slovenská verzia  Hotel Večernice english version  Hotel Večernice deutsch version

Hotel Večernice Janské Lázně, Janské Lázně Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Večernice Janské Lázně Krkonoše - ubytování v Janských Lázních..


Hotel Večernice naleznete v chráněné krajinné oblasti Krkonoše v obci Janské Lázně, v těsné blízkosti sjezdových, běžeckých a turistických tratí. Komfortní a cenově dostupné ubytování během letní i zimní dovolené je pro hosty připraveno ve 14 pokojích, ze kterých je překrásný výhled na chráněnou krajinnou oblast Krkonoše. Chutné stravování nabízí stylová restaurace s výbornou domácí kuchyní. Těšit se můžete i na posezení na letní terase. Parkování vozů je řidičům umožněno zdarma přímo u penzionu.

Hotel Večernice Pokoje: Komfortní a cenově dostupné ubytování je pro hosty Hotelu Večernice připraveno ve 14 dvoulůžkových až čtyřlůžkových, útulně zařízených pokojích. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Domácí mazlíček může být po domluvě a za poplatek ubytován. K dispozici je také sauna, herna s kulečníkovým stolem a šipkami, k zapůjčení pak společenské hry.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, bar, restaurace

Platební karty: Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel Večernice Okolí: Hotel Večernice naleznete v blízkosti hned několika ski areálů. Nejblíže je Ski areál Košťálka, Ski areál Černá hora - Janské Lázně je od hotelu vzdálen cca 1,5 kilometru. V letních měsících lze okolní krajinu využít k turistickým a cyklistickým výletům a navštívit mimo jiné rozhlednu Černá hora, Sněžku, zříceninu hradu Aichelburg či horské údolí Modrý důl.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (1 km)

Stravování:


Restaurace popis: Hotel Večernice Gastronomie: Každé ráno Vás v Hotelu Večernice příjemně naladí chutná snídaně servírovaná formou švédských stolů. V příjemné restauraci s kapacitou 60 míst a salonku s 20 místy, otevřené jen pro hotelové hosty, si lze pochutnat na jídlech klasické české a mezinárodní kuchyně, které jsou podávány formou polopenze. Nápojový lístek nabízí sortiment nealkoholických a alkoholických nápojů, které si můžete vychutnat také na netradiční zahradní terase.

Služby:



Sportovní možnosti:
Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový5 lůžkový
1.1-31.12od/in 590od/in 1180od/in 1770od/in 2360od/in 2950


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (11):


Hotel VečerniceHotel VečerniceHotel Večernice
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com