sdílet HOTEL PALACE CLUB na Facebooku
HOTEL PALACE CLUB česká verze  HOTEL PALACE CLUB slovenská verzia  HOTEL PALACE CLUB english version  HOTEL PALACE CLUB deutsch version

HOTEL PALACE CLUB Špindlerův Mlýn, Špindlerův Mlýn Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


HOTEL PALACE CLUB Špindlerův Mlýn - ubytování Krkonoše...


HOTEL PALACE CLUB *** se nachází 200 metrů od centra města Špindlerův Mlýn v nadmořské výšce 780 m . Špindlerův Mlýn je nejznámější a nejnavštěvovanější rekreační středisko Krkonoš, které jsou nejvyšším pohořím České republiky a celá jejich oblast je vyhlášena národním parkem.

HOTEL PALACE CLUB - Špindlerův Mlýn, přechodně známý jako Dukla, byl postaven roku 1927 a od rekonstrukce roku 2001 nabízí možnost, jak příjemně strávit dovolenou, využití velkého množství služeb po celý rok či uspořádat školení, kongres, setkání a oslavy nejrůznějšího charakteru.

HOTEL PALACE CLUB - Špindlerův Mlýn - poloha - hotel je vzdálen cca. 200 metrů od sjezdovky Krakonoš, 400 metrů od ski areálu Sv. Petr a Medvědín. Ke sjezdovkám Krakonoš a Sv. Petr se dostanete pohodlně na lyžích.
Ubytování Špindlerův Mlýn - Hotel PALACE CLUB ***

Popis: Hotel PALACE CLUB *** s dlouholetou tradicí (byl zde natáčen také slavný film o rodině Homolkových) nabízí svým hostům recepci s drobným prodejem a možností zajištění externích služeb (půjčovny, výlety) stravování ve velké stylové restauraci, k večernímu posezení slouží bar (možnost odděleného salonku pro uzavřenou společnost), k relaxaci pak sauna, masáže, whirlpool a billiard. Zastávka skibusu je vzdálena přibližně 200 m.

Ubytování Hotel PALACE CLUB ***

APT de luxe:  4 – 5 pevných lůžek, skládají se z obývacího pokoje se sedací soupravou a ložnice. Je zde plazmová TV, Jakuzzi vana a sprcha. Prostorné pokoje s nejhezčím výhledem do okolí.

DBL de luxe 2+2: 2 pevná lůžka + možnost 2 přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociálním zařízením - sprchou nebo vanou, WC a TV/SAT.

DBL Standard: 2 pevná lůžka + možnost 1 přistýlky (rozkládací gauč), vlastní sociálním zařízením - sprchou nebo vanou, WC a TV/SAT.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmánpřistýlka
130436

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, telefon, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu

Dostupnost střediska:


Centrum název: (200 m)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Autobusové nádraží název: (200 m)


Vlakové nádraží název: (15 km)

Stravování:


Restaurace popis: Gastronomie: příjemné posezení nabízí hotelová restaurace, bar a letní terasa. Hotelová restaurace s příjemným a kvalifikovaným personálem poskytuje speciality jak české tak i mezinárodní kuchyně. Vinný lístek sestavený za asistence someliérského klubu představuje svými vybranými víny příležitost ochutnat nejednu specialitu.

V restauraci jsou také podávány snídaně pro naše hosty i náhodné návštěvníky - formou švédských stolů. Je možno si přiobjednat polopenzi, která je podávána formou výběru z menu o třech chodech. Lobby Bar je vyhledávaným místem pro příjemné posezení, setkání či obchodní jednání. Svým návštěvníkům poskytuje široký výběr alkoholických a nealkoholických, horkých i studených nápojů a vín.

Prostory restaurace a baru jsou využívány také jako školící a konferenční místnosti pro nejrůznější firemní akce, rodinné oslavy. V prostorách restaurace se pořádají taneční večery, plesy, koncerty vážné i populární hudby, divadelní vystoupení.

Služby:



Sportovní možnosti:
Sauna, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool

Kongresové služby:
Telefon, Pódium, Fax, CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Taneční parket, Řečnický pult, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Hotel Palace Club nabízí firemní akci, setkání s obchodními partnery, školení či seminář, sestavíme program šitý na míru Vašim požadavkům, přáním, věkové kategorii, zajistíme dopravu, průvodce, tlumočníky, konferenční techniku, výzdobu, nevšední adrenalinové zážitky, sportovní vyžití či relaxační program. V rámci pořádání kongresových akcí je připraveno poskytnout ucelený gastronomický servis počínaje občerstvením, přes Coffee breaky, pracovní obědy, slavnostní menu až po rauty vždy podle individuálních požadavků klientů.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 15)

salónek č. 2 (počet míst 10)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 60)

Ceník ubytování:


Datumza osobu
30.1-29.21150
1.3-24.6860
25.6-15.10950
16.12-22.12890
23.12-8.12080
13.1-29.11300


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (12):


HOTEL PALACE CLUBHOTEL PALACE CLUBHOTEL PALACE CLUB
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com