sdílet Hotel Ostaš na Facebooku
Hotel Ostaš česká verze  Hotel Ostaš slovenská verzia  Hotel Ostaš english version  Hotel Ostaš deutsch version

Hotel Ostaš Praha 3, Praha 3 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Ostaš Praha 3 - ubytování v Praze 3..


Secesní Hotel Ostaš rodinného typu naleznete v městské části Praha 3 - Žižkov, v poklidném prostředí u parku Vítkov, jen 10 minut procházkou od historického centra. Hotel poskytuje pohodlné ubytování ve třiceti standardně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením a dvou prostorných apartmánech. Skvělou snídani si můžete vychutnat v hotelové restauraci. Nepřetržitě otevřená recepce zajišťuje prodej drobného občerstvení, průvodcovské služby nebo externí služby taxi. Parkování u hotelu není možné.


Hotel Ostaš - Pokoje...


Komfortní ubytování je pro hosty připraveno ve 4 jednolůžkových pokojích, 26 dvoulůžkových s možností přistýlky a 2 apartmánech. S přistýlkami má hotel kapacitu 77 lůžek. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponují vkusným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu. Hosté mají k dispozici ručníky a mýdlo. Domácí mazlíček není povolen. Nepřetržitě otevřená recepce nabízí trezor, úschovu zavazadel, službu praní, drobný prodej, zajištění transferů atd.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýapartmán
4262

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, telefon, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, varná konvice, WI-FI

Základní informace: výtah, pokojový servis, sekretářské služby, praní a žehlení, směnárna, úschovna jízdních kol, úschovna cenných předmětů, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, venkovní terasa, restaurace, fitness, parkovné zdarma, Pokojová služba, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Maestro, Visa

Počet podlaží: 5

Popis okolí:


Hotel Ostaš - Okolí...

Hotel se nachází v městské části Praha-3 - Žižkov u parku Vítkov, v blízkosti MHD, Hlavního nádraží a autobusového nádraží Florenc. Hudební divadlo Karlín je vzdáleno jen 600 metrů. Pěšky či MHD se snadno také dostanete k těm nejvýznamnějším pražským památkám, ke kterým patří např. Staroměstská radnice a orloj, Karlův most, Pražský hrad, Národní muzeum či 1,4 km vzdálené Václavské náměstí.



Tipy na výlet:


Hotel Ostaš - Zábava a aktivity...


Hosté mohou také navštívit aquapark, který je od hotelu vzdálený 13 kilometrů. Jízdu na kole si ubytovaní hosté mohou vychutnat na cyklotrasách v okolí. Hosté si mohou jízdní kola uložit do úschovny. Jízdní kolo lze zapůjčit v půjčovně 300 metrů od hotelu.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1 km)

Autobusová zastávka název: (200 m)

Letiště název: (12,8 km)

Autobusové nádraží název: (0,7 km)


Zastávka MDH: (200 m)

Stravování:


Restaurace popis:


Hotel Ostaš - Gastronomie...

Každé ráno se v restauraci Hotelu Ostaš podává chutná snídaně formou švédských stolů. Pro skupiny lze doobjednat také obědy a večeře o třech chodech. V letní sezoně  je v provozu letní terasa, která nabízí široký sortiment alko i nealko nápojů, pivo značky Budvar a Plzeň.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Stolní tenis, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Bazén venkovní, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Billiard, Golf, Cyklotrasy, Whirpool

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkovýapartmán
1.1-31.12od/in 894od/in 1 040od/in 1 300od/in 2 340od/in 2 340 (Apartman [5+0])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (14):


Hotel OstašHotel OstašHotel Ostaš
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com