sdílet Hotel ORSINO na Facebooku
Hotel ORSINO česká verze  Hotel ORSINO slovenská verzia  Hotel ORSINO english version  Hotel ORSINO deutsch version

Hotel ORSINO Horní Planá, Horní Planá Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel ORSINO Horní Planá Lipno - ubytování v Horní Plané na Lipně..


Nově vybudovaný Hotel ORSINO**** Horní Planá Šumava se nachází na samém okraji Lipenské přehrady v obci Horní Planá Volarská 212. Hotelový areál Vám nabízí širokou škálu vysoce kvalitních služeb po celý rok. Primárním základem servisu je moderní ubytování, wellness centrum s vnitřním bazénem, zázemí pro firemní akce, skvělý gastronomický zážitek v místní restauraci umocněný okolní bezchybnou krajinou, jakož i nesčetné možnosti sportovního vyžití, ať již v létě, nebo v zimě.

Hotel ORSINO**** Horní Planá Šumava - ubytování : Nabízíme Vám ubytování ve třiceti luxusních, prostorných a vkusně zařízených pokojích, vč. jednoho bezbariérového, které Vám mohou být výborným zázemím pro Vaši letní či zimní dovolenou, či příjemným místem k relaxaci při prodlouženém víkendu. Okolní přírodní krásy a majestátná horská scenérie Vás doslova okouzlí.

Hotel ORSINO**** Horní Planá - okolí: Kromě krásné nedotčené přírody se v okolí nachází velké množství turistických tras i cyklostezek, v zimě je pak hotel výborným výchozím bodem pro lyžování: na české straně hranice můžete navštívit skiareál Kramolín, na rakouské straně moderní lyžařský areál Hochficht, kde si přijdou na své návštěvníci všech věkových kategorií. Ten se nachází pouze půl hodiny jízdy od hotelu a jeho poloha tak hostům umožňuje užít si kvalitní rakouské lyžování při ubytování za české ceny. Pokud nejste příznivci lyžování, můžete se skvěle pobavit při bruslení na zamrzlém Lipně.

Hotel ORSINO**** Horní Planá - sport a relax Šumava: V hotelovém areálu je našim hostům k dispozici tenisový kurt a pro malé návštěvníky venkovní dětské hřiště, kde Vaše děti mohou vyzkoušet celou řadu různých prolízaček a zažít spoustu zábavy v bezpečí hotelového areálu.

Hotel ORSINO**** Horní Planá - relax a odpočinek na Šumavě: Po náročném dni v přírodě či horách můžete využít našeho relaxačního centra. Zde Vám jsou k dispozici indoor vyhřívaný bazén, relaxační zóna s polohovatelnými lehátky a finská sauna až pro 4 osoby a samozřejmě i masáže, vše zasazené do moderního interiéru.

Dále je našim hostům k dispozici vlastní půjčovna loděk a cyklistického vybavení.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlka
22829

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén, WI-FI

Základní informace: bezbariérový přístup, praní a žehlení, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, restaurace

Počet podlaží: 3

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Moderně zařízená restaurace s nádherným výhledem na Lipno, jejíž součástí je i prosklená terasa, je vám k dispozici na snídaně a večeře, také pro občerstvení před a po večeří. Příjemný a profesionální personál Vám nabídne speciality domácí i mezinárodní kuchyně, připravené vždy z čerstvých regionálních surovin. Samozřejmostí je také široká nabídka nápojů, vč. kvalitních českých i zahraničních vín.

Služby:



  • moderní vybavení zajistí úspěch vaší akce
  • prostory jsou vhodné pro pořádání školení, prezentací, konferencí atd.
  • všechny prostory jsou vybaveny klimatizací a wi-fi připojením
  • k dispozici je jídelní a nápojový servis (možnost polopenze a dopoledních i odpoledních coffeebreaků)
  • můžeme vám také zapůjčit audiovizuální techniku
  • po akci si můžete odpočinout v našem wellness
Všechny prostory jsou vybaveny bezplatným internetem a mají denní osvětlení.

Chcete-li pořádat školení pro své zaměstnance či pro veřejnost, ideální volbou je čtyřhvězdičkový hotel Orsino, který se může pyšnit komfortním ubytováním v klidném prostředí. Konferenční prostory nabízí vysokou kapacitu osob (až 60 osob) a nejmodernější techniku. Vaše školení tak díky modernímu vybavení proběhne hladce. V okolí pak naleznete nepřeberné množství sportovních, turistických, ale i relaxačních aktivit vhodných pro jednotlivce i skupiny.

Na požádání Vám rádi zprostředkujeme teambuildingový program (paintball, lanový park, vrhání nožem/sekyrou, střelba z luku či kuše, střelba z palných zbraní, sjezd řeky Vltavy na raftech či kánoích, rybolov, vyjížďky na koních nebo například řízenou degustaci špičkových domácích i zahraničních vín a mnoho dalšího)

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 60)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlka
1.1-31.121224 - 15301592 - 19901432 - 1790712


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Ceny obsahují ubytování a poplatky za pokoj / noc.

Fotogalerie (15):


Hotel ORSINOHotel ORSINOHotel ORSINO
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com