sdílet Hotel ORION na Facebooku
Hotel ORION česká verze  Hotel ORION slovenská verzia  Hotel ORION english version  Hotel ORION deutsch version

Hotel ORION Abertamy, Abertamy Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Horský hotel Orion Abertamy Plešivec Krušné Hory - ubytování v Krušných Horách na Plešivci...


Horský hotel Orion Plešivec Abertamy Krušné Hory, který byl postavený na čedičové hoře, sídlí v obci Abertamy, přímo na vrcholu Plešivce v samém srdci Krušných hor. Díky svým nadčasovým stylovým interiérům a kvalitním službám poskytuje hotel maximální pohodlí i těm nejnáročnějším hostům. Komfortní ubytování je pro hosty připraveno ve 20 stylově zařízených studiích a apartmánech s možností vlastního vaření. Příjemný odpočinek poskytuje vlastní wellness centrum s bazénem a saunou. Hotel nabízí také business centrum, dětskou hernu a službu půjčení jízdních kol. Parkování vozů je umožněno zdarma přímo u hotelu.

Horský hotel Orion Plešivec Abertamy Krušné Hory - Pokoje: Komfortní ubytování, které uspokojí i náročnou klientelu, je hostům nabízeno ve 20 dvou, tří a čtyřlůžkových studiích a apartmánech. Luxusní pokoje jsou vybavené televizí s plochou obrazovkou, trezorem, kvalitními postelemi i s úložným prostorem a elegantním moderním nábytkem. Koupelna zahrnuje vanu nebo sprchu, fén a toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením.Každý pokoj má k dispozici také vlastní plně vybavenou kuchyňskou linku s mikrovlnnou troubou, indukční deskou, myčkou nádobí, lednicí s mrazákem, digestoří a kávovarem.


Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, sat, plně zařízená kuchyně, fén, mikrovlnná trouba, varná konvice, WI-FI

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, praní a žehlení, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, restaurace, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Popis okolí: Hotel ORION Okolí: Okolí hotelu je obklopeno hlubokými lesy, rozkvetlými loukami, rozlehlými údolími a přírodními scenériemi. Přímo v Abertamech můžete navštívit Ski areál, lanový park s obří houpačkou s volným pádem, lanové centrum v korunách stromů a další atraktivity. Nechybí zde značené letní turistické a cyklistické trasy, v zimě udržované běžecké stopy.

Dostupnost střediska:

Lázeňské služby:



Popis lázeňského zařízení: Wellness: Opravdovou oázu klidu daleko od každodenního shonu života naleznete v našem Wellness & Spa centru hotelu Orion.

Dopřejte si osvěžující koupel v našem krytém vyhřívaném bazénu s masážními tryskami, a vodopádem. Odpočívejte ve vířivce a uvolněte své unavené svaly v sauně s výhledem do lesa. V letních měsících si můžete dopřát i relax na venkovní terase.

Lázeňské služby: Wellness hotel

Stravování:


Restaurace popis: Hotel ORION Gastronomie: Ve stylové restauraci Na nebi se 75 místy si můžete pochutnat na gurmánských specialitách z jídel tradiční české a mezinárodní kuchyně. Jídla jsou připravovaná z prvotřídních surovin. Venkovní terasa o kapacitě 25 osob je místem, kde si můžete odpočinout a kochat se pohledem na panenskou přírodu a panoramata Krušných hor.

Restaurace: (počet míst 75)

Zahradní restaurace: (počet míst 25)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bazén krytý, Sauna, Lyžařská škola, Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Půjčovna sportovního vybavení, Cyklotrasy
Turistika: Krušnohorská krajina je lemovaná spoustou turistických stezek. Turisté mohou využít zeleně značenou cestu z Abertam, modře značenou cestu ze Pstruží nebo naučnou stezku z Merklína.

Plešivec v zimě: Lyžování: V zimní sezóně se Plešivec mění v moderní Skiareál. Na své si zde přijdou nejen lyžaři, ale i snowbordisté a dětský návštěvníci.

20 metrů od hotelu naleznete více než 12 km upravovaných a 100% technicky zasněžovaných sjezdovek všech úrovní s nejdelší, která je dlouhá přes 4,2 km. Nahoru vás vyvezou 3 čtyř-sedačkové lanovky či vlek.

V areálu je také dětský park pro všechny ratolesti, které se v péči cvičitelů mohou naučit lyžovat nebo si zadovádět na horském kolotoči, v umělém tunelu a dalších připravených atrakcích.

Každou středu, pátek a sobotu probíhá večerní lyžování.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.12od / in 2 730 (4-lůžkový APPARTMENT + TERASA [4+0])od / in 1 960 (3-lůžkové STUDIO [2+1])od/in 1 470 (2-lůžkové STUDIO + TERASA [2+0])od / in 2 310 (4-lůžkové STUDIO + TERASA [3+1])


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (21):


Hotel ORIONHotel ORIONHotel ORION
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com