sdílet Hotel Boromeum residence na Facebooku
Hotel Boromeum residence česká verze  Hotel Boromeum residence slovenská verzia  Hotel Boromeum residence english version  Hotel Boromeum residence deutsch version

Hotel Boromeum residence Hradec Králové, Hradec Králové Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel a pronájem bytů v centru Hradce Králové - Hotelové ubytování:

Hotel Boromeum residence
nabízí ubytování v komfortně a moderně vybavených apartmánech v centru Hradce Králové v jeho historické části, 100 m od Velkého náměstí. Ubytování nabízíme ve 3 typech apartmánů s jedním až čtyřmi lůžky. V hotelu je možné se ubytovat od jednoho dne a délka pobytu není omezena, delší pobyty jsou cenově zvýhodněny.

Hotelové ubytování nabízíme v těchto typech apartmánů: Double (apartmán pro 1-2 osoby), Family (apartmán pro 1-4 osoby) a Comfort (apartmán pro 1 – 4 osoby). Apartmány se liší velikostí, počtem ubytovaných a vybavením.

Dlouhodobé ubytování - pronájem bytů: Boromeum residence nabízí pronájem v komfortně a moderně vybavených bytech (apartmánech) v centru Hradce Králové v jeho historické části, 100 m od Velkého náměstí. Pronájem nabízíme ve 3 typech jednopokojových nebo dvoupokojových bytů. Dlouhodobý pronájem bytů je možný od několika měsíců a délka není omezena.

Dlouhodobý pronájem nabízíme v těchto typech apartmánů: Jednopokojový (pro 1-2 osoby), Dvoupokojový Standard (pro 1-4 osoby) a Dvoupokojový Velký (pro 1 – 4 osoby). Apartmány se liší velikostí, počtem ubytovaných a vybavením.

Typy pokojů

Vybavení pokojů: koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, sat, apartmány s plně zařízenou kuchyní, mikrovlnná trouba, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, Internetové připojení k dispozici

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Tipy na výlet:
Residence Boromeum se nachází přímo v historickém jádru města Hradec Králové.

V blízkosti objektu je tak možné navštívit řadu atraktivních památek, muzeí, galerií či divadlo. Nechybí ani možnosti sportovního vyžití. Turisté si jistě nenechají ujít procházkové okruhy městem. Za návštěvu stojí koupaliště Flošna, Labyrint Divadla Drak, Bílá věž, obří akvárium nebo jízda turistickým vláčkem.



Dostupnost střediska:


Centrum název: (5 m)

Autobusová zastávka název: (1 km)

Vlaková zastávka název: (1 km)


Zastávka MDH: (200 m)

Stravování:


Restaurace popis: Přímo v apartmánech pak mají hosté k dispozici vlastní vybavené kuchyňky, kde si mohou připravovat jídlo po celý den dle svých představ.

Kavárna, Vinárna: Součástí našeho objektu je nekuřácká kavárna a vinárna (MLSOUNova kavárna a vinárna BOROMEUM) umístěná v přízemí objektu. Ve svých jedinečných prostorech Vám nabídneme širokou nabídku kávy, moravských vín, zákusků a dalších dobrot. Pravidelně pořádáme degustace kávy, čokolády, vína, piva, whisky, rumů, grappy, sýrů. Nabízíme rovněž pronájem samostatného salonku nebo celého prostoru.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumapartmánapartmánapartmánapartmán
1.1-31.121560 (1 osoba/person)1770 (2 osoby/person)2190 (3 osoby/person)2610 (4 osoby/person)


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: CENY OBSAHUJÍ: DPH v zákonné výši, veškeré poplatky městu, parkování (nutno předem rezervovat z důvodu omezených kapacit)

Fotogalerie (21):


Hotel Boromeum residenceHotel Boromeum residenceHotel Boromeum residence
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com