sdílet Bohemia Inn Hotel na Facebooku
Bohemia Inn Hotel česká verze  Bohemia Inn Hotel slovenská verzia  Bohemia Inn Hotel english version  Bohemia Inn Hotel deutsch version

Bohemia Inn Hotel Turnov, Turnov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Bohemia Inn Hotel Turnov - ubytování v Turnově..


Bohemia Inn Hotel, umístěný v blízkosti rozlehlého parku, naleznete několik minut od centra města Turnov v Libereckém kraji. Hotel nabízí komfortní a útulné ubytování ve 22 nově zařízených pokojích, uzpůsobených k pobytu jak turistů na dovolené, tak firemních zaměstnanců na služební cestě. Pro nejrůznější druhy školení, seminářů či prezentací jsou připraveny technicky vybavené jednací a školicí prostory. Po celou dobu pobytu se o vás postará přívětivý personál. Parkování vozů je řidičům umožněno za poplatek.
 

Bohemia Inn Hotel Pokoje


Ke komfortnímu ubytování je připraven 1 jednolůžkový pokoj, 19 dvoulůžkových pokojů, 1 třílůžkových pokoj a 1 čtyřlůžkový pokoj. Nově zařízené pokoje jsou vybaveny televizí s plochou obrazovkou, trezorem, setem na kávu a čaj s rychlovarnou konvicí, posezením, pohodlnými postelemi a minibarem. Koupelna zahrnuje vanu nebo sprchu, fén a bezplatné toaletní potřeby. Všechny pokoje disponují bezplatným bezdrátovým internetovým připojením. Hotelovým hostům je k dispozici kolárna.
 

Bohemia Inn Hotel Recepce


Recepce je pro Vás otevřena od 6:00 do 18:00 hodin. Check in a Check out jsou možné i mimo otevírací dobu recepce.


 

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
11911

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, minibar, WI-FI, servis na přípravu kávy a čaje

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, praní a žehlení, klimatizace, Informační služba, lékařská služba v dosahu, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, kavárna, venkovní terasa, restaurace, lobby bar, Nekuřácké prostředí, Místo vyhrazené pro kuřáky

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí:  

Bohemia Inn Hotel Okolí


Turnov je centrem jednoho z nejkrásnějších koutů naší republiky, Českého ráje. Od hotelu vede řada značených stezek, které lze využít jak pro turistické i cyklistické výlety. Navštívit můžete takové atraktivity, jako je 1,2 kilometru vzdálený zámek Hrubý Rohozec, Hruboskalské skalní město, Drábské světničky, 14,3 kilometru vzdálené Bozkovské jeskyně či zříceninu Trosky.


 

Doporučená trasa bus: Autobusová zastávka je situována přímo u Bohemia Inn Hotelu. K vlakové stanici se dostanete po 1,7 kilometrech.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (20 m)

Vlaková zastávka název: (1,7 km)

Stravování:


Restaurace popis:


Bohemia Inn Hotel Gastronomie


Bohemia Inn Hotel nabízí svým hostům kontinentální snídani nebo snídani formou bufetových stolů. Součástí recepce je také lobby bar s výběrem nápojů. Další možnosti stravování nabízejí restaurace v okolí. Městský trh je vzdálen cca 200 metrů.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy, Houbaření


Firemní akce


Poskytneme Vám zázemí dle Vašich individuálních potřeb. Kromě jednacích a školících prostor nabízíme také technické vybavení pro nejrůznější druhy školení, jazykové kurzy, semináře, prezentace, tréninkové programy a podobně. Samozřejmostí je poskytnutí ubytování účastníkům školení a celodenního stravování v požadovaném rozsahu. Dále můžete využít našich kongresových a restauračních prostor pro večerní zábavu, raut apod.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Aktuální ceny zjistíte po kliknutí na poptávku ubytování - po zadání termínu se zobrazí počty volných pokojů a aktuální cena.

Fotogalerie (10):


Bohemia Inn HotelBohemia Inn HotelBohemia Inn Hotel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com