sdílet AMETYST Hotel na Facebooku
AMETYST Hotel česká verze  AMETYST Hotel slovenská verzia  AMETYST Hotel english version  AMETYST Hotel deutsch version

AMETYST Hotel Praha 2, Praha 2 Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


AMETYST Hotel Praha 2 - ubytování v Praze 2 ...


Čtyřhvězdičkový Hotel Ametyst v Praze na Vinohradech je ideálním místem pro nocleh zájemců o poznávání krás hlavního města i pro cestující přijíždějící za pracovními povinnostmi. K dispozici má 84 přepychově zařízených pokojů, saunu nebo solárium a svým hostům poskytuje vedle ubytování také celou řadu doplňkových služeb jako masáže, hotelovou limuzínu nebo okružní jízdy Prahou. Děti a domácí mazlíčci jsou zde za poplatek vítáni. Ke komerčním akcím lze využít moderně zařízenou konferenční místnosta při pobytu si můžete také zakoupit některý z originálních obrazů, které zdobí interiéry. Parkování v prostorách objektu se platí, místo je dobré si před příjezdem zarezervovat.
 

AMETYST Hotel - Pokoje...


Hotelu Ametyst si můžete pronajmout některý z 8 jednolůžkových pokojů, 47 dvoulůžkových Superior a 26 dvoulůžkových Deluxe nebo 4 pokojů Executive s balkonem. Jeden je speciálně upravený pro invalidní hosty. Bez ohledu na kategorii má každý z pokojů ve výbavě vlastní sociální zařízení, koupelnu s vysoušečem vlasů, satelitní televizi, minibar, trezor i telefon nebo kávový a čajový servis. Nechybí klimatizace a bezdrátové připojení k internetu. Hotelová recepce funguje 24 hodin denně a kromě zajištění dopravy po Praze nebo okružních jízd poskytuje poštovní služby, denní tisk či výměnu valut. Konferenční prostor zařízený potřebnou audiovizuální technikou má kapacitu 20–30 hostů.



Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkový
877

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, klimatizace pokojů, TV, telefon, připojeni internetu, sat, minibar, dětská postýlka k dispozici, fén, župan, servis na přípravu kávy a čaje, mini-bar za poplatek, balkon / terasa / zahrada

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, pokojový servis, sekretářské služby, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, parkovací plocha v areálu, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen, WI-FI, internetový koutek, kavárna, půjčovna jízdních kol, sauna, restaurace, fitness, lobby bar, Nekuřácké prostředí

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Visa

Počet podlaží: 6

Popis okolí:


AMETYST Hotel - Okolí...

Vzhledem k tomu, že Hotel Ametyst sídlí jen kousek od centra Prahy, máte na dosah všechny významné památky, důležité instituce i kulturní zařízení města. Spoustu příležitostí k poznání, zábavě i odpočinku však nabízí i samotná čtvrť Vinohrady. V té najdete několik parků, budovu Českého rozhlasu, známé Vinohradské divadlo, vyhlídkový pavilon Mlíkárna a celou řadu zajímavých staveb. Sportovně naladěné hosty potěší blízkost komplexu Eden ve vedlejších Vršovicích.



Tipy na výlet:


AMETYST Hotel - Zábava a aktivity...


V blízkosti hotelu se také nachází aquapark. Leží ve vzdálenosti 13 kilometrů. Relaxaci hostů zajišťuje wellness centrum přímo v hotelu. Hosté si mohou pobyt zpříjemnit v sauně či soláriu. Masáže je možné po domluvě zajistit přímo v hotelu. Hosté mohou pro uschování kol využít úschovny. Půjčovna, která nabízí zapůjčení kol se nachází 500 metrů od budovy ubytovacího zařízení. Nedaleko ubytovacího zařízení se nachází kino.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1 km)

Vlaková zastávka název: (2 km)

Letiště název: (20 km)


Zastávka tramvaj: (300 m)

Stravování:


Restaurace popis:

AMETYST Hotel - Gastronomie...

Hotel Ametyst nabízí drobné občerstvení, dezerty a bohatý výběr studených i teplých nápojů v hotelovém lobby baru. Navštívit můžete i některý z okolních stravovacích podniků. Snídaně je podávaná formou bufetu s pestrým výběrem pokrmů i nápojů každý den od 7:00 do 10:30 hodin.

Služby:



Sportovní možnosti:
Minigolf, Bowling, Půjčovna kol, Fittness, Tenisová hala, Tenisové kurty, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Billiard, Solárium, Golf, Whirpool

Konferenční místnost

Pro zajištění jednání nabízíme konferenční místnost s uvedenou maximální kapacitou a v následujících variantách:

Školní uspořádání: 20 osob
U-styl: 23 osob
Board room: 13 osobx
Recepce: 30 - 40 osob
Banket: 15 osob
Divadelní uspořádání: 30 osob



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna: Czk

Ceny zahrnují:
Sleva / poplatky: Aktuální ceny pobytu získáte po kliknutí na poptávku ubytování kde jsou - on-line ceny

Fotogalerie (10):


AMETYST HotelAMETYST HotelAMETYST Hotel
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com