sdílet Apartmány 91 na Facebooku
Apartmány 91 česká verze  Apartmány 91 slovenská verzia  Apartmány 91 english version  Apartmány 91 deutsch version

Apartmány 91 Boží Dar, Boží Dar Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Apartmány 91 - ubytování na Božím Daru...


V turistické lokalitě Krušné hory v Božím Daru se nachází aparthotel Apartmány 91. Aparthotel pojme až 17 hostů, kteří mohou využít 7 pokojů. Ubytování je možné na 5 dvoulůžkových pokojích a 2 vícelůžkových pokojích. Některé pokoje je možné dovybavit přistýlkou. Připojení k internetu pomocí Wi-Fi je možné bez poplatku. Zaparkovat mohou hosté na parkovišti, které se nachází 100 metrů od aparthotelu.
 

Apartmány 91 - Pokoje...


Celková kapacita aparthotel Apartmány 91 je 17 lůžek na 7 pokojích. Na výběr je 5 dvoulůžkových pokojů a 2 vícelůžkové pokoje. Na některé z nich lze přidat přistýlku. Bezdrátové internetové připojení na pokojích je poskytováno zdarma. V pokojích i ve společných prostorech aparthotelu se nekouří.

Typy pokojů
2 lůžkový
5

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, klimatizace pokojů, TV, kabelová televize, připojeni internetu, apartmány s plně zařízenou kuchyní, mikrovlnná trouba, varná konvice, WI-FI

Základní informace: nekuřácké místnosti, Internetové připojení k dispozici, WI-FI, sauna, bar, restaurace, gril, parkovací plocha mimo areál, TV místnost, Nekuřácké prostředí

Počet podlaží: 3

Popis okolí:

Apartmány 91 - Okolí...

Milovníci lyžování mají při zimním pobytu v Božím Daru na výběr z několika lyžařských středisek, největším z nich je nedaleký Klínovec. V létě se z jeho vrcholu spustíte dolů na kole některým z adrenalinových trailů. Celý hornický region Erzgebirge Krušnohoří s mnoha technickými památkami na obou stranách hranice byl zapsán do seznamu UNESCO.



Tipy na výlet:

Apartmány 91 - Zábava a aktivity...


V blízkosti aparthotelu se také nachází aquapark. Leží ve vzdálenosti 4 kilometry. V okolí aparthotelu se nachází několik cyklotras. Pro výlet je možné využít značené turistické trasy v okolí. Pro zabavení dětí slouží dětské hřiště ve vzdálenosti 4 kilometry od aparthotelu.

Dostupnost střediska:


Autobusová zastávka název: (180 m)

Vlaková zastávka název: (8,8 km)

Letiště název: (20 km)

Stravování:


Restaurace popis:

Apartmány 91 - Gastronomie...


Aparthotel snídaně neposkytuje. Na obědy či večeře můžete využít restauraci přibližně 120 metrů od aparthotelu. Vinný sklípek se nachází přímo v aparthotelu.

Služby:



Sportovní možnosti:
Tenisové kurty, Sauna, Lyžařský vlek, Cyklotrasy

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:




Měna:

Ceny zahrnují:

Fotogalerie (16):


Apartmány 91Apartmány 91Apartmány 91
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com