sdílet Penzion Vodotrysk na Facebooku
Penzion Vodotrysk česká verze  Penzion Vodotrysk slovenská verzia  Penzion Vodotrysk english version  Penzion Vodotrysk deutsch version

Penzion Vodotrysk Český Krumlov, Český Krumlov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Vodotrysk Chvalšinská Český Krumlov - ubytování v Českém Krumlově..


Ubytování v Českém Krumlově můžete využít při víkendovém výletu, dovolené s partnerem, rodinou či s přáteli, ale můžete zde také uspořádat rodinnou oslavu nebo pracovní školení. Penzion nabízí ubytování v Českém Krumlově, a proto máte příležitost k návštěvě celého historického centra.

Penzion je vybaven útulnými a komfortně zařízenými pokoji s moderními koupelnami v každém pokoji, díky čemuž se budete při pobytu cítit pohodlně a spokojeně. Pokoje jsou kromě koupelny a WC dále vybaveny ledničkou, televizí se satelitem a internetovým připojením.

Pokoje v Penzionu Vodotrysk: V penzionu jsou tři druhy pokojů - dvoulůžkové pokoje, apartmány a pokoje De Luxe. Záleží jen na vaší objednávce, kolik chcete pokojů a pro kolik osob budete pokoj potřebovat. Výhodou je, že děti do čtyř let mají ubytování zdarma.

Příjemně je také zařízena restaurace našeho penzionu neboli snídárna, kde vám bude každý den připraven bohatý raut ke snídani. Velice praktické je dětské hřiště, které se nachází přímo u penzionu a nabízí vašim dětem možnost zabavení, pokud se rozhodnete strávit dovolenou s dětmi.

Pro hosty, kteří přijedou do našeho penzionu v Českém Krumlově autem, vlastníme uzamykatelné parkoviště. Pokud neseženete hlídání pro svého čtyřnohého mazlíčka, neváhejte si ho vzít do penzionu s sebou. Za malý příplatek tak budete mít možnost strávit víkend nebo dovolenou se svým domácím mazlíčkem.

Ubytování v Českém Krumlově - kultura i sport: Penzion Vodotrysk je díky umístění přímo ve městě Český Krumlov výborným výchozím bodem pro výlety na oblíbená turistická místa jižních Čech.

Pokud se zajímáte o památky, nachází se v okolí několik zajímavých cílů jako například klášter Zlatá Koruna, hrad Rožmberk, hrad Nové Hrady, zámek Hluboká nebo město Třeboň, kde se nachází zámek a novogotická Schwarzenberská hrobka.

Celé jižní Čechy potom nabízí mnoho dalších zajímavostí a památek, které stojí za návštěvu. Ubytování v Českém Krumlově se hodí nejen pro kulturní dovolenou pro navštěvování památek, ale je také skvělým místem pro aktivní dovolenou strávenou například na kolech nebo pěšími výlety. Zasportovat si můžete i v krytém plaveckém bazénu nebo na tenisových kurtech, které jsou v přímé blízkosti penzionu.

Zpestření najdete i v samotném centru města Český Krumlov, které je vzdáleno jen pár minut chůze od vašeho ubytování, kde můžete navštívit zámek s krásnými zámeckými zahradami, rozlehlé historické centrum a také mnoho restaurací a kaváren. Jelikož je ubytování v Českém Krumlově obklopeno přírodou, můžete si libovolně zajít na krátké procházky.

Typy pokojů
2 lůžkovýapartmánpřistýlka
718

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, lednice, TV, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici

Základní informace: bezbariérový přístup, lékařská služba v dosahu, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, parkovací plocha v areálu, uzamykatelné parkoviště, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: EuroCard/MasterCard, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Doporučená trasa auto: Příjezd z Český Budějovic směr Černá v Pošumaví po hlavní silnici,zámek budete mít po levé straně a po 500m odbočíte do leva ,směr otáčivé hlediště,zámecká jízdárna či parkoviště P4 . Pension se nachází asi 200m na této odbočte.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (1,5 lm)

Vlaková zastávka název: (3 km)

Letiště název: (150 km)

Autobusové nádraží název: (3 km)


Vlakové nádraží název: (3 km)

Zastávka MDH: (2 km)

Obchod: (2 km)

Stravování:


Restaurace popis: Pension Vodotrysk Gastronomie: Penzion poskytuje snídaně formou bohatého rautu, které jsou podávány v příjemně zařízené snídaňové restauraci a jsou zahrnuty v ceně ubytování. V blízkosti penzionu se nachází restaurace s nabídkou teplých i studených jídel. Český Krumlov je mimo jiné proslulý také výbornou gastronomií. V centru města se nachází řada stylových restaurací, kaváren a středověkých krčem.

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (2 km), Stolní tenis, Půjčovna kol (2 km), Sportovní hala (1 km), Tělocvična (1 km), Fittness (3 km), Tenisová hala (0,8 km), Tenisové kurty (0,8 km), Jízda na koni (5 km), Squash (3 km), Bazén krytý (1 km), Kuželky (3 km), Fotbalové hřiště (1 km), Hokejový stadion (1 km), Půjčovna lodiček (20 km), Billiard (3 km), Lyžařská škola (25 km), Golf (15 km), Středisko zimních sportů (25 km), Lyžařský vlek (25 km), Půjčovna lyží (25 km), Cyklotrasy (500 m)

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, TV, CD přehrávač, Připojeni internetu, Taneční parket, DVD přehrávač, Květinová výzdoba, Flipchart

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkovýpřistýlkaapartmán
1.1-31.121100-15001300-17004501300-1900 (De Luxe - 2 osoby/person)


Měna: CZK

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc
Sleva / poplatky: Uzamykatelné parkoviště přímo u penzionu. Ceny jsou včetně snídaně a všech poplatků. Domácí zvíře za příplatek 50 Kč / den. Slevy: Děti do 4 let zdarma

Fotogalerie (14):


Penzion VodotryskPenzion VodotryskPenzion Vodotrysk
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com