sdílet Penzion Bene na Facebooku
Penzion Bene česká verze  Penzion Bene slovenská verzia  Penzion Bene english version  Penzion Bene deutsch version

Penzion Bene Chotěboř, Chotěboř Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Bene Chotěboř - ubytování v Chotěboři...


Penzion Bene leží v centru města Chotěboř, v západní oblasti Českomoravské vrchoviny, na úpatí Železných hor. Krajina v okolí penzionu se vyznačuje čistým životním prostředím a je ideálním místem pro turistiku, cykloturistiku a rekreaci. Historie domu sahá do dávných dob, již v roce 1612 se zde nacházel hostinec. Penzion nabízí komfortní ubytování v 7 útulných, jedinečně zařízených pokojích. Recepce se svými službami je v provozu non stop.Lyžaři a cyklisté jistě využijí úschovnu kol a lyží, řidiči pak parkování přímo u penzionu.

Penzion Bene Chotěboř - pokoje: Penzion nabízí komfortní ubytování v jednom čtyřlůžkovém a v šesti dvoulůžkových , jedinečně a pohodlně zařízených pokojích. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a sociálním zařízením. Dále disponují minibarem, trezorem, pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu.

Typy pokojů
2 lůžkový4 lůžkový
61

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, TV, sat, minibar, WI-FI

Základní informace: Informační služba, lékařská služba v dosahu, parkovací plocha v areálu, WI-FI, kavárna, parkovné zdarma

Platební karty: American Express, Diners Club, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Penzion Bene Okolí: Údolí řeky Doubravky mezi Chotěboří a Bílkem je svým kaňonovitým údolím vyhledávanou turistickou oblastí. Milovníci vodních sportů a koupání mohou využít nedalekou vodní nádrž Seč, Velké Dářko, Rybník Řeka nebo Břevnickou přehradu. V zimě jsou v okolí dobré podmínky pro běžecké lyžování a je k dispozici také lyžařská sjezdovka s vlekem.

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Penzion Bene Gastronomie:  Součástí Penzionu Bene je příjemná kavárna, jejíž interiér je laděn do prvorepublikového stylu. Pro další gurmánské zážitky se mohou hosté vydat do centra města, kde se nachází restaurace a dalších gastronomická zařízení.

Služby:



Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datum2 lůžkový
1.1-31.121400 - 2000


Měna: Czk

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (9):


Penzion BenePenzion BenePenzion Bene
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com