sdílet Antiqua Villa Penzion na Facebooku
Antiqua Villa Penzion česká verze  Antiqua Villa Penzion slovenská verzia  Antiqua Villa Penzion english version  Antiqua Villa Penzion deutsch version

Antiqua Villa Penzion Spišská Stará Ves, Spišská Stará Ves Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Penzion Antiqua Villa Spišská Stará Ves je původním latinkou názvem našeho města. Spišská Stará Ves se nachází v nádherném přírodním prostředí Zamaguria a Pienin. V bezprostřední blízkosti města teče řeka Dunajec která nabízí skvělé příležitosti k rekreaci a vodní turistiku, jako je splavování Dunajce na vorech. Na horním toku řeky Dunajec je vybudována přehrada s hydroelektrárnou, spodní část toku patří chráněnému území Pieninského národního parku (Pieniny).

Na trh jsme vstoupili v roce 1993 jako malá Pltnícka společnost na Dunajci. Začali jsme sjíždět na vorech do té doby neznámý horní úsek řeky Dunajec a po několika úspěšných sezónách jsme splav Dunajce rozšířili io jeho spodní část. Dnes má splav délku 15 kilometrů a je nejdelším na slovenském břehu.

Penzión Antiqua Villa Spišská Stará Ves - ubytování: V penzionu se nachází 10 pokojů s celkovou kapacitou 34 lůžek. Většina pokojů je na 1. patře, díky čemuž je odtud lepší výhled na okolí. Tyto pokoje jsou zčásti obložené dřevem co dotváří příjemnou a útulnou atmosféru podkrovního bydlení.

Do pokoje na přízemí je zajištěn bezbariérový přístup. Každý pokoj je vybaven koupelnou s toaletou a televizorem. Celý PENSION je pokryt bezdrátovým připojením na internet (wifi). Typy pokojů: 2-lůžkový, 3-lůžkový, 4-lůžkový

Typy pokojů
2 lůžkový3 lůžkový4 lůžkový
145

Vybavení pokojů: koupelna se sprchou, WC na pokoji, TV, WI-FI

Základní informace: Informační služba, parkovací plocha v areálu, WI-FI

Dostupnost střediska:

Stravování:


Restaurace popis: Nabízíme ubytování se snídaní, které jsou v ceně. Přesný čas na snídani si hosté dohodnou dle vlastního přání. Podáváme je ve společenské místnosti v přízemí, v případě dobrého počasí jsou velmi příjemné snídaně na dvoře.

Antiqua Villa kuchyně: Ve společenské místnosti je k dispozici vybavená kuchyňka, kde si hosté mohou připravovat vlastní jídla.

Kromě toho je v blízkém okolí penzionu několik dalších možností na stravování, např. restaurace (vařená jídla), bistro (rychlé občerstvení), nebo pizzerie.

Služby:



Sportovní možnosti:
Cyklotrasy
Splavování Dunajce na pltích je oblíbená turistická atrakce v Pieninách na společném Slovensko-polském úseku řeky Dunajec. Tuto možnost nabízíme v době od 1. května do 30. října. Začátek vyhlídkové plavby na vorech je v Spišské Staré Vsi z nástupiště Nokle řkm 168,4, po výstupiště v Lesníci na hranici řkm 153,95. Celková délka splavu Dunajce je 14 450 m. Vyhlídková plavba trvá 90 až 130 minut, v závislosti na výšce hladiny Dunajce. Během plavby na vorech turisté dostanou erudovaný výklad o flóře a fauně, historii, tradicích a přírodních krásách Pienin.

Konferenční kapacity:

Ceník ubytování:


Datumza osobu
1.1-31.1215


Měna: Eur

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za 1 osobu /noc

Fotogalerie (22):


Antiqua Villa PenzionAntiqua Villa PenzionAntiqua Villa Penzion
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com