sdílet Hotel Montfort na Facebooku
Hotel Montfort česká verze  Hotel Montfort slovenská verzia  Hotel Montfort english version  Hotel Montfort deutsch version

Hotel Montfort Tatranská Javorina, Tatranská Javorina Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Hotel Montfort Tatranská Javorina ubytování Vysoké Tatry...


Hotel Montfort **** Tatranská Javorina - Vysoké Tatry se nachází v exkluzivním, velmi klidném a malebném prostředí Belianských Tater na louce s nádherným výhledem. Vrcholky Belianských Tater se zdají přímo na dosah.

Celý hotel prošel v roce 2003 kompletní rekonstrukcí a jeho pokoje nabízejí komfort potřebný pro strávení velmi příjemné dovolené i pracovního pobytu. K dispozici jsou i rodinné suity, které představují spojení 2 dvoulůžkových pokojů, každá s vlastním sociálním zařízením.

Kromě ubytovacích a cateringových služeb hotel Montfort nabízí kvalitní zázemí pro wellness a sportovní vyžití: Vitální svět, bazén, různé masáže (klasická thajská, medová), floating, oxygenoterapie, solárium, bowling, squash, stolní ten is, půjčovna kol, atd.

Hotel Montfort **** Tatranská Javorina - ve Vysokých Tatrách poskytuje atraktivní prostředí pro uspořádání různých společenských událostí, konferencí a školení. K dispozici je kinosál, 2 salonky a 1 zasedací místnost, i s potřebným vybavením.

Pro děti je připraven dětský koutek, v restauraci nabízíme dětské menu. Vitální svět je také velmi oblíbený díky malému bazénku, který není chlorovaný a pohodlné široké skluzavce.

Typy pokojů
1 lůžkový2 lůžkovýbungalovpřistýlkahandicap
1525101

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, kabelová televize, připojeni internetu, minibar, video, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, sekretářské služby, praní a žehlení, směnárna, opatrování dětí, Informační služba, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, garáže, parkovací plocha v areálu, parkoviště s dohledem kamery, masážní studio, Internetové připojení k dispozici, kosmetické studio, holič - kadeřník, domácím zvířatům vstup povolen

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 7

Nadmořská výška: 1000m/n.m.

Popis okolí: Hotel Montfort sa nachádza v srdci najprísnejšieho ochranného pásma Tatranského národného parku. Je východiskom pre náročné turistické výlety v sprievode horského vodcu, aj pre pokojné prechádzky na malebné miesta v blízkom okolí, napríklad k drevenému zámočku Hohenlohe alebo krásnemu drevenému kostolíku priamo v obci Tatranská Javorina. Nevšedne romantické sú aj výlety s piknikovým občerstvením pod vrch Muráň na kočoch či saniach ťahaných koňmi.

Blízka obec Ždiar je známa svojím živým folklórom s ukážkami miestnych tradícií, ako je napríklad tradičná ždiarska svadba, drevenou ľudovou architektúrou. V zime je Ždiar vyhľadávaným lyžiarskym strediskom.

Personál hotela hosťom rád doporučí a zorganizuje návštevu ďalších atraktívnych miest v blízkom i vzdialenejšom okolí, napríklad splav Dunajca na pltiach v Pieninskom národnom parku.

Tipy na výlet: ● Romantické výlety na vozoch alebo saniach ťahaných koňmi s piknikom v prírode.

● Pešie a horolezecké výlety vo Vysokých a Belianskych Tatrách

● Návšteva Belianskej jaskyne

● Túry s profesionálnym horským vodcom

● Lyžovanie a výuka lyžovania v Tatranskej Javorine, Ždiari- Strednici a Bachledovej Doline - Jezersku, Jurgowe (Poľsko)

● Výlety v dolinách Slovenského raja

● Romantické výlety na vozoch alebo saniach ťahaných koňmi s piknikom v prírode.

● Splavovanie Dunajca na drevených pltiach v Pieninskom národnom parku.

● Mestská pamiatková rezervácia Spišská Sobota

● Levoča

● Spišský Hrad a obec Spišská Kapitula u

● Mesto obchodu a remesiel Kežmarok

● Návšteva stredovekého hradu Stará Ľubovňa a Skanzenu Zamagurskej dediny

● Hrad Krásna Hôrka a kaštieľ Betliar

● Výlety do Poľska - Zakopané, Krakow, Nowy Targ

Doporučená trasa bus: Z Popradu (Autobusové nádraží je pri Vlakovém nádraží) do Tatranskej Javoriny, zastávka v blízkosti hotela .

Doporučená trasa auto: Žilina- Ružomberok- Poprad- Starý Smokovec- Ždiar- Tatranská Javorina alebo Žilina- Poprad - Kežmarok- Ždiar- Tatranská Javorina

Dostupnost střediska:


Vlaková zastávka název: Tatranská Lomnica (36 km)

Letiště název: Poprad (45 km)


Vlakové nádraží název: Poprad (45 km)

Zastávka MDH: (500 m)

Obchod: (800 m)

Termální lázně: Vrbov a Poprad (45 km)

Zastávka skibus: 8 km

Stravování:


Restaurace popis: K hotelu Montfort neodmyslitelně patří restaurace s bohatým výběrem gastronomických specialit tradiční místní, ale i světové kuchyne.široká nabídka zahrnuje i wellness jídla. Hosté si jistě pochutnají i na kávě či čaji a dezertu v kavárně na galerii hotelu.

Teplo ohně z otevřeného krbu a útulné prostředí České pokoje s uměleckými folkórnymi dekoracemi láká hosty k posezení s nabídkou jídel národní kuchyně a grilovanými specialitami.

Po sportování či pracovním setkání jistě padne dobře pohár lahodného vína ze široké nabídky domácích i zahraničních vín vinotéky hotelu Kolowrat.

Restaurace: 7:30 - 22:00 h. (počet míst 100)

Kavárna: 7:30 - 22:00 (počet míst 60)

Vinárna: (počet míst 32)

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling, Stolní tenis, Půjčovna kol, Fittness, Jízda na koni , Squash, Bazén krytý vyhřívaný, Sauna, Půjčovna lodiček (52 km), Billiard, Lyžařská škola, Elektronické šipky, Golf (33 km), Středisko zimních sportů, Lyžařský vlek, Půjčovna lyží, Běžkařské trasy, Cyklotrasy, Whirpool
Ak počasie nepraje turistike alebo sa hostia potrebujú uvoľniť po namáhavom pracovnom dni, hotel Kolowrat ponúka odreagovanie na squashovom kurte, v hotelovom bazéne alebo vo fitnesscentre. Bowling, biliard a šípky sú tiež zdrojom skvelej zábavy a príjemného rozptýlenia. Lyžiarsky vlek sa nachádza 400 m od hotela.

Kongresové služby:
Bezbariérový přístup, Fax, TV, Video , Laserové ukazovátko, CD přehrávač, Diaprojektor, Dataprojektor, Magnetofon, Tabule, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, Kopírka, Zpětný projektor, Ozvučení, DVD přehrávač, Promítací plátno, Květinová výzdoba, Flipchart, Bezdrátové mikrofony

Hotel Montfort sa nachádza na mimoriadne tichom a pokojnom mieste, čo ho spolu so službami, ktoré poskytuje, predurčuje byť vhodným a príjemným miestom nielen pre rekreáciu, ale aj pre spoločenské a pracovné stretnutia.

Pre menšie skupiny hostí sú pripravené 2 modré salóniky (prepojené širokými skladacími dverami) a červený salónik.

Najväčšou miestnosťou pre väčšie stretnutia, ako sú konferencie, kongresy, ale aj plesy a svadby, je kinosála. S kapacitou 90 osôb pri kinosedení a trvale inštalovaným premietacím plátnom poskytuje táto miestnosť široké možnosti využitia.

V prípade potreby práce vo viacerých skupinách je možnosť upravenia ďalších vhodných priestorov pre potreby klienta.

Všetky spomenuté salóniky sa spolu s reštauráciou a kaviarňou nachádzajú na 1. poschodí.

Vstupná hala s recepciou s oblúkovitým presklením je veľkorysým priestorom pre spoločenský program, hudobné produkcie, tanečné vystúpenia, módne prehliadky, či prezentáciu rozličných produktov.

Usporiadanie zasadania v miestnostiach je variabilné podľa priania klienta. Vo všetkých salónikoch je zabezpečené odvetranie, ozvučenie a zatemňovcie závesy. K dispozícii je prezentačná technika (zahrnuté v cene prenájmu).

Konferenční kapacity:
kongresový sál č. 1 (počet míst 90)

salónek č. 1 (počet míst 48)

salónek č. 2 (počet míst 35)

zasedací místnost č. 1 (počet míst 35)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový3 lůžkovýpřistýlkaapartmánapartmánapartmán
1.1-31.1259 - 6889 - 97129 - 13523 - 32150 (CLASSIC)189 - 202 (DELUXE (2 spálne + obývacia miestnosť))169 - 181 (RODINNÁ IZBA (2 prepojené dvojlôžkové izby))


Měna: EUR

Ceny zahrnují: Ceny zahrnují ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (24):


Hotel MontfortHotel MontfortHotel Montfort
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com