sdílet Bellevue hotel Karlov na Facebooku
Bellevue hotel Karlov česká verze  Bellevue hotel Karlov slovenská verzia  Bellevue hotel Karlov english version  Bellevue hotel Karlov deutsch version

Bellevue hotel Karlov Benešov, Benešov Ubytování

Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte

Popis:


Bellevue hotel Karlov Na Karlově 97 Benešov - ubytování v Benešově..


Hotel Karlov Benešov u Prahy : V historickém jádru Benešova, na vrcholku návrší Na Karlově, vznikl stranou od dopravního ruchu, po náročné rekonstrukci a dostavbě původních domků, architektonicky výjimečný soubor hotelových pokojů a služeb nadregionálního významu.

Stávající domy mají nenahraditelnou autenticitu původních staveb, která spoluvytváří hodnotu místa. Ve svém pokoji, v kterémkoli z pěti domů, budete příjemně překvapeni, jak unikátní, neopakovatelné a nezaměnitelné prostředí obýváte díky prostorové různorodosti, použití různých materiálů a barevnosti interiéru.

Každý pokoj má specifický tvar i charakter. Díky citlivému skloubení moderní architektury nových objektů s prostředím historických domů se zde budou cítit jako doma jak ctitelé tradičních hodnot, tak vyznavači moderní architektury.

Ubytování : Jednotlivé pokoje jsou situovány v samostatných jednopodlažních domcích. Celý objekt je spojen podzemní komunikací. 28 dvoulůžkových pokojů (TW, DBL, KING SIZE). Pokoje jsou vybaveny novými historizujícími postelemi se špičkovými matracemi, antialergickými péřovými přikrývkami, televizí s úhlopříčkou 22´´a DVD přehrávačem, ADSL, minibar, pokojový servis. Koupelny jsou vybaveny vanami.

Hotelové služby : K dispozici je wifi, datová přípojka a minibar. Pro hotelové hosty je přístupná sauna a vířivka. Pokojové služby k dispozici 24 hodin. Praní, žehlení a čištění prádla. Hotelová garáž. Jednací místnosti, lobby bar, restaurant & vinný klub "Na Karlově".

Business & Team building : Jednací prostory do 30 osob, kancelář k dennímu pronájmu, sekretářské služby, hotelová doprava, team buildingové programy, obchodní meetingy. Pod krovem Atypická jednací místnost v klimatizovaném podkrovním prostoru pojme zhruba 20 osob. Salonek Minorit - Jednací místnost pro přibližně 10 osob s napojením na hotelové lobby.

Team building Karlov **** je ideálním místem pro team buildingové akce, svou polohou na ose sportovních a kulturních možností, se skvělou gastronomií, výjimečnými exteriéry i interiéry pokojů. V hotelu jsou připraveni Vám navrhnout aranžmá outdoorových i indorových akcí. Zajistí Vám jakoukoliv dopravu a navazující služby.

Pro business klientelu - Jednací místnosti, kancelář k pronájmu, tréninkové pobyty, školení, teambuilding, incentivní programy. Pro individuální klientelu - Sportovní vyžití v S centru (5 min. hotelová doprava), wellness (v místě), programy senior, svatby, golf, historie, koně, piknik, individuální aranžmá. Možnosti trávení volného času: kdo chce odpočívat na místě ubytování, zabaví celou rodinu - okolí Benešova má co nabídnout z hlediska sportovního i kulturního vyžití a relaxace.

Hotel Karlov**** je členem prestižní hotelové sítě BOHEMIA HOTEL CLUB & GOLF. Projekt je spolufinancován Evropskou Unií.

Typy pokojů
2 lůžkovýpřistýlkahandicap
2831

Vybavení pokojů: pokoje s balkonem, koupelna s vanou, koupelna se sprchou, WC na pokoji, trezor, lednice, TV, telefon, rádio, DVD, připojeni internetu, sat, dětská postýlka k dispozici, fén

Základní informace: výtah, bezbariérový přístup, praní a žehlení, klimatizace, směnárna, Informační služba, lékařská služba v dosahu, placený hotelový transport, úschovna jízdních kol, nekuřácké místnosti, úschovna cenných předmětů, garáže, Internetové připojení k dispozici, domácím zvířatům vstup povolen, restaurace

Platební karty: American Express, Diners Club, EuroCard/MasterCard, CCS, JCB, Maestro, Visa

Počet podlaží: 2

Popis okolí: Posázaví – jihovýchod od hlavního města Prahy. Krajině tvořené vysokými kopci a hlubokými údolími vévodí hora Blaník. Region dostal jméno po řece Sázavě.

Tipy na výlet: Zámek Konopiště, Jemniště, Čestý Šternberk, Vojenské muzeum Lešany, klášter Sázava, hora Blaník, zámek Vlašim, Posázavský Pacifik, řeka Sázava.

Dostupnost střediska:


Centrum název: (500 m)

Letiště název: (40 km)

Autobusové nádraží název: (2 km)


Vlakové nádraží název: (2 km)

Stravování:

Služby:



Sportovní možnosti:
Bowling (1 km), Sportovní hala (1 km), Tělocvična (1 km), Tenisové kurty (1 km), Bazén venkovní (1 km), Bazén krytý (1 km), Sauna, Volejbalové hřiště (1 km), Fotbalové hřiště (1 km), Hokejový stadion (1 km), Solárium (1 km), Golf (4 km)

S-centrum Benešov je sportovně relaxační centrum v klidném prostředí na okraji Benešova. Slouží regionu, firmám i rekreantům. V S centru můžete odpočívat, posílit ducha a tělo i vylepšit soudržnost sportovního či firemního kolektivu. Areál S-centrum nabízí široké využití. Je určen nejen pro jednotlivce, kteří chtějí relaxovat nebo sportovat, ale i pro sportovní kolektivy a firemní klientelu. Sportoviště mají moderními kvalitními povrchy. V tenisové hale můžete hrát kromě tenisu badminton, volejbal i nohejbal. Pod nafukovací halou je fotbalový umělý trávník čtvrté generace. V prostorách budovy se pak nacházejí sály na aerobik, spinning a kardio-posilovna. Můžete zde relaxovat ve finské i parní sauně se solnou tryskou, uvolnit se ve vířivce nebo si dopřát různé druhy masáže od sportovní, přes reflexní až po klasickou. Na objednávku nabízíme i solárium.

Sportovní aktivity v S – centru: Bowling, tenis a badminton – pevná hala, kopaná – nafukovací hala, spinning, fitness centrum, sauna, vířivka, tenis venkovní, volejbal a nohejbal, plážová kopaná a plážový volejbal, venkovní bazén.



Kongresové služby:
Klimatizace kongresových prostor, Dataprojektor, Připojeni internetu, Zabudované promítací plátno, DVD přehrávač

BUSINESS & TEAM BUILDING: Jednací prostory do 30 osob, kancelář k dennímu pronájmu, sekretářské služby, hotelová doprava, team buildingové programy., obchodní meetingy. Pod krovem Atypická jednací místnost v klimatizovaném podkrovním prostoru pojme zhruba 20 osob. Salonek Minorit Jednací místnost pro přibližně 10 osob s napojením na hotelové lobby. Team building Karlov **** je ideálním místem pro team buildingové akce, svou polohou na ose sportovních a kulturních možností, se skvělou gastronomií, výjimečnými exteriéry i interiéry pokojů. Jsme připraveni Vám navrhnout aranžmá outdoorových i indorových akcí. Hotelová doprava Zajistíme Vám jakoukoliv dopravu a navazující služby.

Konferenční kapacity:

salónek č. 1 (počet míst 30)

salónek č. 2 (počet míst 12)

Ceník ubytování:


Datum1 lůžkový2 lůžkový
1.1-31.121580-18602125-2500


Měna: CZK

Cena polopenze: 200,-
Cena plné penze: 450,-
Ceny zahrnují: Ceny zahrnují snídani, ubytování a turistické poplatky za pokoj /noc

Fotogalerie (13):


Bellevue hotel KarlovBellevue hotel KarlovBellevue hotel Karlov
Poptávka UBYTOVÁNÍ - nezávazná – klikněte
Kontakt:

E-mail: info@penzion-hotel.cz
ICQ: 102 162 937
Skype: penzion-hotel
Telefon: +420 775 684 048
Mapa serveru
Přidat objekt
Kontakt
Copyright © Penzion-Hotel.cz 2000 - 2024 všechna práva vyhrazena
Realizace: w-software.com